Fit predstavlja povratnički album u Boogaloou

Oglas

Legendarni riječani promoviraju povratnički album „2011¨ i slave trideset godina te su povodom toga pripremili niz iznenađenja.

Fit nastao početkom osamdesetih i dandanas se smatra jednim od najuspješnijih i najboljih underground pop bandova na prostoru bivše Jugoslavije, a njihov hit „Mačka“ se i dandanas često „vrti“ na radio valovima i u klubovima.
Fit je u zlatnim osamdesetima objavio dva vrlo uspješna albuma  „Uz Rijeku“ (1988) i „Daj mi ruku“ (1989) – s kojih su skinuti tadašnji veliki hitovi „Mačka“, „Zvoni telefon“, „Zaboravit ću sve“, „Daj mi ruku“ i „Rijeka“.

Nagli prekid karijere se događa početkom rata u Hrvatskoj. Fit se prestaje sa radom , a treći album ostao je zagubljen u jednom riječkom studiju…

Ne bojeći se sintagme komercijalno, u to vrijeme posebno omražene među drugim i trećim valom riječkih punk i srodnih alternativnih grupa, Fit se na tržište probijao utabanim putovima popa, naglašenog čvrstim gitarskim zvukom i odličnim pjevnim tekstovima.

Početak koncerta najavljen je za 20 sati a kao predgrupa će se predstaviti mlad i vrlo perspektivan zagrebački band Luft kojem se prognozira blistava karijera i predstavit će materijal sa svojeg predstoječeg albuma prvijenca koji bi uskoro trebao izaći.

Cijena ulaznice iznosi 40 kn u pretprodaji i 50 kn na ulazu u klub.
Pretprodajna mjesta: Boogaloo – Ul. g. Vukovara 68, Dity Old Shop – Tratinska 22, Kovač – Masarykova 14, Punkt 13 – Ilica 14, Dancing Bear – Gundulićeva 7, Rockmark – Berislavićeva 13, Maldoror – Lopašićeva 3, Octopus – Gundulićeva 37

Ček dis aut