FOR i Elephant And The Moon nastupaju u Katapultu

Oglas
FOR foto: Filip Bušić
FOR
foto: Filip Bušić

Mlade glazbene nade FOR i Elephant And The Moon 6. lipnja će zasvirati u zagrebačkom Caffe baru Katapult. Koncert organizira novi glazbeni portal Sound Report, koji ujedno podupire mlade glazbenike. Glazbenici uzvraćaju uslugu, te ovoga puta oni podupiru i nove glazbene medije.

FOR je akustični rock bend koji čine Tomislav Malagurski (vokal, akustična gitara), Slaven Špoljarić (klasična gitara), Miodrag Prelec (bas gitara) i Frano Homen (cajon, bubnjevi). Njihove samo naizgled melankolične pjesme karakteriziraju optimistični tekstovi, a u travnju ove godine objavili su svoj prvi demo album pod nazivom The Sun. Will. Shine!. FOR je također proglašen najboljim na natjecanju Demonique, čime su dobili priliku zasvirati kao predgrupa Pips Chips & Videoclips na zatvaranju ovogodišnjeg izdanja festivala Gričevanje.

Elephant And The Moon foto: Zvonimir Ferina
Elephant And The Moon
foto: Zvonimir Ferina

Iza naziva Elephant And The Moon krije se kantautor Petar Vranić koji svoj glazbeni izražaj opisuje kao „alko-pop“. Nastupa i sam, ali i s bendom koji čine Andreja Pančur (back vokal), Sven Vranko (bubnjevi) i Mislav Vidaček (bas gitara). Do sada je objavio dva singla, „The Night is Catching up With Me“ i „The Good Life“, a album planira objaviti početkom ljeta. Ove godine je u sklopu Žednog uha nastupio kao predizvođač američkom gitaristu Williamu Tyleru koji je poznat kao član benda Lambchop. Elephant And The Moon nastupit će i na ovogodišnjem INmusic festivalu.

Uz glazbenike s ovakvim referencama, uživanje u glazbi je zajamčeno! Ulaz na koncert je slobodan!

FOR

https://www.facebook.com/for.band.official
http://forbandcroatia.bandcamp.com/album/the-sun-will-shine-demo-album

Elephant And The Moon

https://www.facebook.com/ElephantAndTheMoon
http://elephantmoon.bandcamp.com/

Sound Report

http://soundreport.wordpress.com/
https://www.facebook.com/soundreportcro
https://twitter.com/soundreportcro

Caffe bar Katapult

https://www.facebook.com/BarKatapult

Ček dis aut