Free tibet @Hard Place

clip_image001

Nakon dugo vremena hrvatska supergrupa FREE TIBET ponovo na stageu. Viduka iz Kawasaki 3P i Greaseballsa, Đana (ex Kultura) iz Đjana & Superneon, Cwanci iz Jinxa i Tin (ex PCVC) šibaju žestoku svirku ovog utoROCKA u Hard Place-u.

Prije nekoliko godina žarili su i palili zagrebačkom klubskom scenom, a onda su zbog vlastitih projekata i obaveza u matičnim bandovima prestali svirati. Nakon dugo vremena shvatili su da su se ponovo zaželili zajedničke svirke „za svoj gušt“ i ponovo se okupili (bez Nikole Marjanovića) i krenuli sa probama. Premijerna svirka njihovog „velikog povratka“ biti će u klubu Hard Place u utoROCK 07.06.

Kako su oni svi različito stilski određeni tako je i glazba koju izvode vrlo raznolika i „šarena“ pa tu ima Rage Against the Machine, Queens or the stone age i Red Hot Chili Pappersa, ali i White Stripes, No doubt ili Beastie Boysa i kojekakvih drugih zanimljivih obrada. Ne propustite veselu svirku sjajnih glazbenika u utoROCK 07.06. od 20 sati. Upad 25 kn, a vel’ka žuja 12.

Ček dis aut