George Clinton i Triggerfinger na jubilarnom Pivo in cvetje festivalu

FNK2583_William_ThorenOdličnom program Pivo in cvetje festivala u Sloveniji, koji će se odigrati na četiri stage-a od 17. do 20.srpnja, pridružuju se legendarni George Clinton u okviru svoje posljednje koncertne turneje i belgijski sastav Triggerfinger. Uz njih nastupaju The Winery Dogs, kao i veliki broj regionalnih zvijezda kao što su Parni Valjak, Elvis Jackson, Bajaga i Instruktori, Dan D, Eyesburn, Šank Rock, itd.

Triggerfinger vraćaju se na naše prostore nastupom 17. jula na Zlatorog stage-u jubilarnog 50. izdanja festivala Pivo in cvetje. Istog dana na glavnoj pozornici nastupaju i The Winery Dogs, Bajaga i Instruktori, itd.

Drugog festivalskog dana, 18. jula, Šank Rock održat će ekskluzivni povratnički koncert, a osim njih nastupaju Parni Valjak, Steve Stevens Beer Band, Dan D, Happy Ol’McWeasel i mnogi drugi.

Živa legenda George Clinton na festivalu Pivo in cvetje u Sloveniji održat će jedini koncert u ovom dijelu Evrope na svojoj, kako je najavljeno, poslednjoj koncertnoj turneji, te je ovo jedinstvena prilika da se ova legenda funk muzike vidi na djelu. Nastup George Clintona najavljen je za 19. jul, kada će takođe svirati Elvis Jackson, Eyesburn, Werefox, Buldogi i drugi.

Osim na glavnoj Zlatorog pozornici ništa manje zanimljiv program odvijat će se i na pozornicama Jubilejnik, Club i Kulturni center, a najavljeno je i puno pratećih aktivnosti.

Informacije o svim programima i rasporedu po danima mogu se pronaći na sajtu festivala www.pivo-cvetje.si.

Ček dis aut