Gin Cooler u Rockmarku

original_gin_cooler

Večeras, utorak 24. siječnja, od 19 sati u sklopu programa Akustika glazbene knjižare Rockmark (Berislavićeva 13) svi zainteresirani imaju prilike upoznati Gin Cooler. U akustičnoj kvartet varijanti Gin Cooler će odsvirati jednosatni koncert kojim će predstaviti svoje dosadašnje djelovanje.

Gin Cooler u današnjoj postavi (Jana Dolečki – vokal, Luka Pavić – gitara, Mladen Munivrana – bas, Krešo Linke – udaraljke) djeluje od 2002. godine i stvara autorsku glazbu pod utjecajem različitih glazbenih pravaca, ali bez žanrovskih ograničenja i nametnutih pravila, od bossa nove, preko jazza i world musica, pa sve do soula, bluesa, funka i reggaea. Prošle godine su pod etiketom Menarta izdali dugoočekivani album nazvan „Meandar“. Na albumu se nalazi 11 autorskih pjesama nastalih u 11 godina postojanja Gin Coolera, pa je tako svojevrsna kompilacija onog najboljeg i najdražeg što su kao bend napravili od svojih početaka do danas. Na albumu su ugostili niz vrsnih glazbenika, pa tako i Zorana Predina u singlu „Dovoljno sami“, za koji su snimili i spot.

Gin Cooler iza sebe ima bogato koncertno iskustvo, a uvijek je posebna poslastica čuti ih i vidjeti u akustičnoj kvartet formi kao večeras u Rockmarku.

Svirka počinje u 19 sati, pozvani su svi a ulaz je slobodan.

Ček dis aut