Good Vibrations nastavlja u žestokom ritmu uz Violate, Emphasis i Flesh

Oglas

Prva srijeda u prosincu ponovo donosi žestoke vibracije u Vintage Industrial Bar. Za to će biti zaslužni prije svega heavy metalci Violate, te stilski malo drugačiji, ali ništa manje dobri post metal instrumentalisti Emphasis iz Čakovca. Violate promovira svoj dugo očekivani album „Burn The Memory“, dok Emphasis i dalje jaše na krilima veoma zapaženog ovogodišnjeg prvijenca „Gliding Over All“. U sklopu večeri će zasvirati i Flesh, metal bend novog imena (ex Full Throttle), no dugog staža na stagevima zagrebačkih klupskih prostora, a i šire! Nakon bendova slijedi nam standardno pažljivo probran set najvećih rock hitova DJ Kneže. Dođite po svoju dozu dobrih vibracija u srijedu, 04. 12., od 20h!

Upad 20kn

Violate je nastao krajem 2007. s ciljem da sviraju metal s mudima i utjecajima svega. Godine 2009. izdaju demo “Sick Addiction”. Nakon prisilne pauze od 3 godine, snimili su album “Burn The Memory”, vođen istoimenim prvim singlom za koji je snimljen odlično prihvaćen spot. Zreliji, nabrijaniji nego ikad, sa hrpom prepoznatljivih faraonskih melodija, žele se pokazati u pravom svijetlu, na stejđu..
https://www.facebook.com/Violate

Emphasis iza sebe ima izdanje „Elements Of Morrow“ iz 2007. godine, te već spomenuti odlični „Gliding Over All“, kojeg su izdali za Geenger Records. Njihova kombinacija melodičnih segmenata i teških rifova definitivno je kroz godine rada stvorila velik broj poklonika, pa je bend već u nekoliko navrata predstavljao zagrebačkoj publici, kao i onoj van granica Republike Hrvatske.
https://www.facebook.com/pages/Emphasis/108054094639

Flesh (ex Full Throttle) je metal bend koji djeluje još od 2004. godine, a nedavno je promijenio ime. Pod imenom Full Throttle zasvirao je već u gotovo svim poznatijim alternativnim klubovima i prostorima u Zagrebu, a pod novim imenom upravo dovršava svoj prvi album.
https://www.facebook.com/fleshmetal

https://www.facebook.com/events/694194837259302/

Ček dis aut