Gricevanje Post: Pips, Chips & Videoclips, Ivana Roščić, Ella Dvornik …

Tjedno GricevanjeOvih dana iz programa Gričevanja najavljujemo:

Pips, Chips & Videoclips
Srijeda 21.12. u 20.00sati

Istovremeno stilski raznovrsni u rasponu od kabaretskog popa do žestokog punka, tematski provokativni i vizualno atraktivni – Pipsi su jedinstvena pojava na hrvatskoj glazbenoj sceni koja mnoge zbunjuje. Trebalo je vremena da se publika navikne na eklektičan autorski stil benda, karakterističan većini kvalitetne pop glazbe devedesetih.

Širok raspon utjecaja Pips, Chips & Videoclips nikada nisu skrivali, i ta je karakteristika, uz specifičnu Ripperovu poetiku, do danas ključna u prepoznavanju vrijednosti benda.

 

DJ Kontesa Nera aka Ivana RoscicDJ Kontesa Nera aka Ivana Roščić
Srijeda 21.12. prije i poslije Pipsa

Jedna od onih multimedijalnih osoba Y generacije – u uskom krugu najkvalitetnijih karakternih glumica mlađega naraštaja, glazbu sklada i izvodi, što je proizvod evolucije njene scenske osobnosti kojemu je prethodilo dugogodišnje slušanje i uživanje, ona bi rekla ‘topljenje’, pod tonovima i zvukovima pjesama bez kojih ne može. Upravo te pjesme Ivana pušta za Vas na Gričevanju kao DJ Kontesa Nera.

DJ Dracuella aka Ella DvornikDJ Dracuella aka Ella Dvornik
Četvrtak 22.12. u 20.00 sati

Voli glazbu 30-ih, 40-ih, 50-ih ,60-ih, 70-ih, 80-ih i nultih… dok 90-e mrzi. Najviše voli kombinaciju 40-ih i nultih. Na gričevanju će uz nju biti jako čudno – to obećava. Gradivo koje svi koji namjeravaju tu večer doći partijati na Gričevanje moraju naučiti je -50 + 00, rezultat je… naravno u njenom stilu.

Ček dis aut