Gričevanje Post

Rujana Jeger, fotografija Goran ČižmešijaOvih dana na Gričevanju najavljujemo:

DJ Grička Vještica aka Rujana Jeger
Srijeda 14.12. u 20:00 sati

Redovita u pohađanju zagrebačkih klubova Lap, Jabuku, Kulušić, Đuro, Studentski Centar, Moša i ostalih glazbenih istitucije gdje je uvijek moljakala DJ-eve da joj puste ovu ili onu stvar. S nekima je čak i hodala, ponekad s niskim pobudama – da se domogne muzike.

Kao jedna od žrtava velike, tzv. Šuvarove školske reforme, od nje se očekivalo da se nakon prva dva razreda srednje škole odluči za svoje buduće zanimanje. Iako je oduvijek željela svirati gitaru i pjevati u punkrockpshibilly bluesmoshhardcoreelektro sastavu, radi potpunog nedostatka glazbenog i vokalnog talenta diplomirala je arheologiju.

U međuvremenu je radeći sve i svašta shvatila da jedino zna pisati. Kako je i dalje opsjednuta glazbom, pod stare se dane odlučila iskušati kao DJ Grička Vještica na Gričevanju.

Elemental na GricevanjuElemental
Četvrtak 15.12. u 20:00 sati

Obožavani zagrebački bend čija se glazbena baza nalazi u rap glazbi iako čarobiraju u više glazbenih žanrova. U njihovoj šarolikoj glazbenoj viziji mogu se naći sastojci različitih žanrova što njihov izričaj čini jedinstvenim i originalnim. Specifični su po britkim tekstovima i live instrumentalnim podlogama koje zajedno čine magičan zvuk. Elemental svoju glazbu smatra umjetničkim izričajem, a njihov iskren i nepatvoren stav prepoznaje publika u cijeloj regiji.

Bend koji su u početku sačinjavali tri MC-ja danas broji sedam članova. Glazbu, stihove i aranžmane stvaraju sami i tijekom godina su se dokazali kao vrsni glazbeni autori i izvođači.

Ček dis aut