Happy 67th birthday to BOB MARLEY by BRAIN HOLIDAYS

clip_image001

Ove godine navršava se 67 godina od rođenja Bob-a Marley-a. Brain Holidays odlučili su se vratiti na mjesto događaja i ponovno prirediti tulum kakav i dolikuje kralju reggae-a.

Ovi koncerti s dugogodišnjom tradicijom poznati su po odličnoj atmosferi, vrhunskoj svirci i redovito rasprodanim dvoranama. Navucite smješak i pridružite nam se i ove godine uz Marley-eve reggae klasike u Boogaloo-u.

Prije i poslije koncerta na dva DJ floor-a reggae zvuke vrtit će D.J. Cool Name (LarPlurLar Sound) i Cool Ruler Sound.

Da je dovoljno poživio legendarni Bob Marley, najznačajniji reggae glazbenik svih vremena, ove godine bi napunio šezdeset sedam i vrlo vjerovatno još uvijek putovao svijetom i donosio svim fanovima svoju sjajnu glazbu i „vibru“. Nažalost Bob Marley već više od 30 godina nije sa nama, ali njegova glazba još i danas živi i osvaja srca mnogih novih fanova.

clip_image003„Otac reggae zvuka“ ostavio je iza sebe bezbroj nezaboravnih pjesama koje i nakon tridesetak godina zvuče fenomenalno. U subotu 04.02. podsjetit ćemo se na „No Woman No Cry“, “I Shot The Sheriff”, Exodus”, “Could You Be Loved“ i mnoge druge koje će nam odsvirati Brain Holidays u svojoj mnogobrojnoj postavi. 

Pozivamo sve da nam se pridružite na reggae događaju sezone u subotu 04.02.2012. u klubu Boogaloo – happy 67th birthday to Bob Marley .

Ulaznice u pretprodaji mogu naći na pretprodajnim mjestima po cijeni od 40 kuna, dok će na blagajni kluba ulaz biti 10 kuna skuplji.

Pretprodajna mjesta: Boogaloo – Vukovarska 68, Hard Place – Šubićeva 55, Dancing Bear – Gundulićeva 7, Aquarius – Varšavska 13, Rockmark – Berislavićeva 13, Free Bird – Tratinska 50 i Smart shop – Tkalčićeva 12.

Ček dis aut