Heavy Trash danas u Zagrebu

Prvi puta zagrepčani će imati priliku “doživjeti” novu inkarnaciju legendarnog Jon Spencera. Uz premijerni nastup u glavnom gradu JON SPENCERS HEAVY TRASH predstavljaju i novi album “Midnight soul serenade” koji će svjetlo dana ugledati tijekom listopada. O kakvoj studijskoj i koncertnoj poslastici se radi govore i riječi poznatog rock kritičara Jutarnjeg lista Aleksandra Dragaša:

“Najzabavniji album Heavy Trasha, razigrani punkabilly i psychobilly, uz naklon soulu i countryju, gotovo u tradiciji The Crampsa s počekta 80-ih godina i zaboravljenih rockabilly sastava 50-ih… Heavy Trash nude isto toliko razloga za odlazak na njihov koncert ili preslušavanje njihovog novog albuma koliko i Jon Spencerov primarni bend Blues Explosion u kojem se jedan od najseksipilnijih frontmana rock’n’rolla već godinama poigrava vezom bluesa i punka”.

Ne propustite HEAVY TRASH, band kojeg sačinjavaju dva velika restauratora i inovatora suvremenog rock’n’rolla Jon Spencer i Matt Verta Ray (uz pratnju sjajne ritam sekcije) koji izvode “opasni i otrovni” rockabilly zvuk koji je puno više od toga. Inspirirani zvukom 50-tih Jon i Matt su stvorili mix bluesa, alternativnog countryja, americane i garažnog punka!

Kao zagrijavanje za HEAVY TRASH pojavit će se zagrebačka četvorka “B & the Bops” koja svojom energičnom rockabilly svirkom vrlo često gostuje po europskim klubovima, a upravo su se vratili sa jednog od najpoznatijih žanrovskih festivala “High rockabilly” u Španjolskoj.

Ček dis aut