Hladno pivo & Anti Nowhere League u Križevcima

ANWL_new_promo_photo_08

Križevački motoristi okupljeni u moto klubu Crusaders pobrinuli se za fantastičan lineup Vth Crusade Festa koji će se održati od 25. do 27. lipnja na prostoru bivše vojarne u Križevcima. 

Tradicionalni bikerfest se proširio i sve više poprima natruhe festivala, tako da će u tri dana održati će se multimedijalna cjelodnevna manifestacija koja će se sastojati od raznih dnevnih događanja kao što su paintball po promo cijenama, razne moto igre, defile (tradicionalna spora vožnja u koloni) motocikala ulicama grada, te koncerata raznih domaćih i stranih renomiranih bendova.

U petak 25. lipnja, kao headlineri nastupiti će Hladno pivo uz predgrupu, country rock bend Picksiebner dok će u subotu 26. lipnja svoje riffove prezentirati londonska punk atrakcija Anti Nowhere League uz podršku fantastičnih domaćih punk rockera iz benda Overflow.

Uz glavne zvijezde, biti će tu još čitav niz heavy metal/rock/punk bendova (Ballbreakers , Savant, Ferzzo&Melodic Trip…), a uz glavnu pozornicu biti će i tzv. „music chill out zone“ gdje će se konstantno puštati različita glazba (rock, metal, punk, country) od strane nekoliko DJ-a.

Svim posjetiteljima će također biti omogućeno besplatno kampiranje na posebno određenom prostoru unutar bivše vojarne i besplatno kupanje na križevačkim bazenima tokom cijelog trajanja festivala.

Vrata festivala se otvaraju već u 12 sati dok će koncert započeti u 16 sati i trajati sve do ranih jutarnjih sati.

Cijena festivalskih ulaznica za oba dana u pretprodaji je 99 kn dok će na ulazu iste koštati 140 kn. Na ulazu će jednodnevne ulaznice koštati 80 kn. A s obzirom da se ipak prije svega radi o moto susretu, svi motoristi i njihovi suvozači imaju besplatan ulaz na festival.

Pretprodajna mjesta u Zagrebu (samo dvodnevne festivalske ulaznice po 99 kn): Dirty Old Shop – Tratinska 22, Kovač – Masarykova 14, Dancing Bear – Gundulićeva 7, Planet Music – Ilica 37, Aždaja Boutique – Gajeva 17, Punkt 13 – Ilica 14, Rockmark – Berislavićeva 13, Caffe Bar IBM – Malešnica, te u Mala Kavana – Ivanić Grad, Caffe Bar Mimoza – Pula, Šareni Dućan – Koprivnica, Klub Kulture – Križevci, Art Rock Caffe – Križevci, Baza Dvojka – Varaždinski Ivanec.

Ulaznice se također mogu rezervirati po predtprodajnoj cijeni na rezervacije.karata@yahoo.com

Ček dis aut