Hladno pivo ovaj petak u Rijeci

Nakon spektakularnog početka turneje „Kud Pivo tud i ja“ u Areni Zagreb i njezina dinamičnog nastavka u Splitu, Osijeku i Slavonskom Brodu, na redu je Rijeka 28.10.!

U petak je bend nastupio u osječkoj dvorani Zrinjevac, a već u subotu uslijedio je koncert Hladnog piva u ispunjenoj dvorani „Brod“ u Slavonskom Brodu,ispred obožavatelja koji su tijekom dvoipolsatnog nastupa  punk-rockera iz Gajnica ostali zadivljeni sjajnom produkcijom i scenografijom, ali ipak ponajviše svim dobrim i žestokim stvarima Hladnog piva koje su napokon mogli čuti uživo u svome gradu.

„Svijet glamura“ Hladnog piva već ovaj vikend, točnije u petak 28.10., putuje u riječku sportsku dvoranu Mladost! S obzirom na riječku rockersku tradiciju, nema sumnje da će Hladno pivo i Riječanima priuštiti nezaboravnu zabavu.

Mile i ostali članovi banda bez lažne skromnosti očekuju izvrstan doček jer, kako sami naglašavaju: „Mi smo slični političarima, samo češće obilazimo svoje baze. Moraš svoje fanove redovno posjećivati da te ne bi zaboravili.“

Kao i u prethodnim gradovima koje je Hladno pivo posjetilo u sklopu turneje „Kud Pivo tud i ja“, obožavatelji će vidjeti band u posve novom i zrelijem izdanju. Na sceni se izmjenjuju svjetlosni efekti, zanimljivi komadi scenografije, šareni kostimi, živopisni likovi, violončelist, a band je u nastup unosi i neke glumačke elemente, koji će kao cjelina atmosferu u dvorani Mladost zasigurno zagrijati do usijanja.

Ulaznice po cijeni od 90 kn potražite u sustavu Eventima

Ček dis aut