Hladno pivo u pohodu na Varaždin

clip_image001

Photo by Mare Milin

Sljedeću subotu u Varaždin stiže jedan od najboljih hrvatskih rock bendova „Hladno pivo“ koji upravo u baroknom gradu u subotu 17.12. završavaju svoju ovogodišnju koncertnu turneju „Kud pivo, tud i ja“.

Promociju svoga novog albuma „Svijet glamura“ ponajbolji hrvatski rockeri Hladno pivo započeli su proljetos dodvoravanjem u Čakovcu, a koncertnu sezonu zatvaraju upravo u neposrednom susjedstvu – u varaždinskoj Areni. Zadnji koncert svake turneje je poseban događaj pa će tako nesumnjivo i zadnji ovogodišnji koncert koncertne turneje „Kud pivo, tud i ja“ biti nešto posebno.

Potvrdili su to i sami članovi benda koji su na nedavno održanoj pressici varaždinskoj publici obećali pravi spektakl s vrhunskom produkcijom i odličnom svirkom pojačanom trubačima, čelistima i drugim glazbenicima te poručili : Baš namjerno je ovo tak ispalo da zadnji koncert ove godine imamo u Varaždinu zato jer je to jedini grad u kojem bi mi živjeli osim Zagreba zato jer ima najmanji prirez. Da, da, nemojte se čuditi. Mi smo moderni punkeri i znamo s ciframa.“.

clip_image002Kao predgrupa Hladnom pivu u Varaždinu nastupit će zagrebački punk bend Mjuzikl, na čijem je jučer održanom koncertu upravo Hladno pivo zasviralo kao predgrupa, i to na temelju legitimno provedenoga javnog natječaja.

Hladno pivo su već dugi niz godina uglavnom glavne zvijezde večeri, a ovoga su se puta odlučili biti predgrupa „nekim novim klincima“.

Ulaznice za varaždinski spektakl Hladnog piva po cijeni od 90 kuna mogu se kupiti u sustavu Eventima te na prodajnim mjestima: Rock–art Varaždin, Barflay Varaždin, Time Out Varaždin i Radio 1 Čakovec, a na dan koncerta cijena ulaznica raste na 110 kuna.

Photo by Walter Thompson

Ček dis aut