Horror Piknik u Željezničaru

doyayaVani vjetar započinje svoju posljednju jesenjsku pjesmu… domaćice pripremaju zimnice, životinjice se spremaju na zimski počinak… a iz grobova ustaju horde promrzlih zubatih zombija koji na sebe navlače borbene odore, natrpavaju se municijom i bombama, oboružavaju se vilama, mačetama i bojaju ratničkim bojama te nestaju u magli… Ako se usudite slijediti njihove krckajuće korake dovest će vas u klub Željezničar na dernek spasenja i ples paklova… spektakl ove predapokaliptične godine! Navucite svoje izlizane marte, killere, kožne jakne i pridružite se promrzloj masi!

Za samo 30 kn kupujete spas svoje duše i dobivate priliku da vam sljedeći bendovi daju svoju viziju apokalipse.

Horror Piknik
Novi Sad – Srbija

Horror Piknik je nastao 2003 godine, zamišljen kao “virtualni” bend iz vremena kada je nastajao trash metal, noseći sa sobom sve elemente toga doba trebao je podsjetiti na korijene i neponovljive momente u povijesti metal muzike na kojoj su tada odrastali.

http://www.facebook.com/pages/HORROR-PIKNIK/467569125693

Narednik Lobanja i Vod Smrti
Zagreb – Hrvatska

Ubojita četvoka čini ovaj bend koji je nastao je krajem 2006. Od ustanka iz mrtvih, Narednik Lobanja i njegov Vod Smrti haraju ovom planetom, uništavajući svoje neprijatelje brzom i glasnom glazbom, cliche riffovima, groznim vokalima i još lošijim soundom. Nema spasa za vas, smrtnici!

http://www.facebook.com/naredniklobanjaivodsmrti
http://www.myspace.com/naredniklobanjaivodsmrti

InvertedPussyfix
Split – Hrvatska

Band je osnovan krajem kolovoza 2007. Jedan od razloga stvaranja banda je to što su mome htjeli stvoriti (svirati)\”inovativni\” grind, koji nije čisti grind core već primjesa raznovrsnih tipova glazbe (death,thrash,hard core,punk), ali bitiniji razlog je bio što u njihovom gradu /državi nije postojao sličan band te su htjeli bit inovativni. Privukli su mnoge fanove neuobičajenin scenskin nastupon, muzikom bogatom ritma i energije,što je potvrda da sa njihovog koncerta nitko neodlazi ravnodušan.

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000499891159
http://www.myspace.com/invertedpussyfix

Vulvathrone
Murska Sobota/Ptuj, Slovenija

Vulvathrone je porngrind/death metal bend iz Slovenije kojeg čine četvorica “pastira” od kojih možete očekivati tro-vokalnu akapelu , a razlika od ostalih akapela je to što još pritom sviraju instrumente i gibaju bokovima .

http://www.myspace.com/vulvathrone
http://www.facebook.com/vulvathrone

Ček dis aut