Humanitarni koncert za poplavljena područja

Kandzija i ToxaraU utorak, 27. svibnja u Močvari će se održati humanitarni koncert za poplavljena područja. Nastupaju Kandžija & Toxara, Antenat, Nina Romić, Mašinko, ESC Life i DJ Venom.

Svi sve znate. Ako ne znate upalite TV, internet, radio, kupite novine, pitajte vrapca na grani i saznat ćete da smo usred elementarne nepogode povijesnih razmjera. Štete od poplava u Hrvatskoj i regiji su katastrofalne u punom značenju riječi. Ljudi su ostali bez domova, članova obitelji i svih mogućnosti za normalan život.

U ovim trenutcima važno je pogođenima dati do znanja da nisu prepušteni sami sebi i da složne male ruke mogu velike stvari.

Ako ste fanovi Nine Romić, Mašinka, Antenata, Kandžije i Toxare, ESC Lifea, DJ-a Venoma ili samo volite socijalizaciju i imate 35 kuna za donirati, doletite u utorak 27.5. do Močvare na humanitarno glazbeno druženje. Malo se provedete uz pjesmu, priču i pivo i odete kući s onim nenadmašnim osjećajem da ste nekome pomogli, jer ste mogli i htjeli, pa makar i simboličnom gestom poput odlaska na koncert.

“Podrži scenu” je čest moto među fanovima glazbe. Ovaj put scena podržava Slavoniju i krajeve pogođene poplavama. Podržite ih i vi! Dođite na koncert u Močvaru i kupnjom ulaznice donirajte sredstva za pomoć unesrećenima. Hvala!

Sudjeluju:
Mašinko
Kandžija i Toxara
Nina Romić
Antenat
ESC Life
DJ Venom
Vaše ime

Upad: 35 kn
Satnica i ostali izvođači uskoro!

Ček dis aut