Ibis u Saxu

ibis

Pomno i brižno pripremani i dugoočekivani album prvijenac ‘U sobi bez vrata’ rockera Ibis konačno je u prodaji i ove će srijede doživjeti i svoju službenu zagrebačku koncertnu promociju.

Ibis, novo otkriće iz radionice Denisa Mujadžića Denykena, višestruko nagrađivanog rock producenta i drugo izdanje na podetiketi Dallas Recordsa – Denyken Music prije nekoliko dana objavili su svoj prvi album. Najavljen je singlovima ‘Osjetih sreću’ i ‘Bez kavijara’ za koje su snimljeni i zanimljivi video spotovi koje ste imali prilike vidjeti na televizijama diljem Hrvatske.

Zagrebačkoj su se publici predstavili u prosincu prošle godine kad su u Tvornici nastupili kao predgrupa legendarnim Partibrejkersima i odlično zagrijali publiku.

Članovi Ibisa dolaze iz generacijski potpuno različitih pozadina i to se u njihovom zvuku osjeća, pa su raznoliki glazbeni utjecaji, ali i dodirne točke rezultirali zanimljivim melodijskim kombinacijama.

Nastupali su u mnogim zagrebačkim klubovima, a sada imaju samostalan koncert u klubu Sax! u srijedu 02. lipnja s početkom u 21 sat.

Pozivamo sve da se u srijedu 02. lipnja, večer prije prije ovog neradnog četvrtka, dobro zabave u Sax! -u uz odličnu živu svirku, a napominjemo i da je ulaz na koncert slobodan!

IBIS su:

Zdravko Pongrac

Vedran Bazdulj

Andrej Vukelić

Ivica Šuper

Ček dis aut