iDemo Otok! 2011. – još jedna prilika za demo bendove

idemo-otok-veliko-2011

I ove godine u organizaciji ludbreške udruge mladih entuzijasta (Lumen) na Otoku mladosti u Ludbregu, na livadi između riječice Bednje i umjetnog jezerca, posjetitelji će imati prilike uživati u svirci manje poznatih bendova alternativnog usmjerenja.

Prijave za nastup demo bendova na iDemo Otok! 2011. su započele. Uvjet za prijavu je da bend ima snimljen demo ili da ima neku kvalitetnu snimku nastupa. Rok za prijave je  15.travanj i svi mladi bendovi se mogu prijaviti putem formulara na internet stranici festivala (www.idemootok.com). Bendovi će o statusu prijave biti obavješteni do 2.5.2011.

Ovogodišnje, šesto po redu, izdanje festivala iDemo Otok! održat će 1. i 2.srpnja. I ove će godine biti postavljena dva stagea – glavni punk/rock, te manji reggea/dub/electro. Za posjetitelje će i tijekom dana biti pripremljeni mnogi dodatni sadržaji poput projekcija filmova i radionica, a također će biti predstavljeni projekti i radovi udruga mladih iz Ludbrega, Varaždina, Koprivnice i Križevaca.

Ne sumnjamo da će ovogodišnji festival privući još brojniju publiku jer svake godine je ima sve više i više.  Uz odličnu svirku, kampiranje u prirodi i istraživanje „centra svijeta“ – zabave neće nedostajati. Vidimo se na iDemo Otok 2011!

Ček dis aut