Ivana Kindl u Sax!-u

Oglas

clip_image001

Još nas točno tjedan dana dijeli od velikog koncerta Ivane Kindl u zagrebačkom klubu Sax!, no nestrpljivi obožavatelji Ivane Kindl već ovog četvrtka mogu poslušati njegovu uvertiru u Glazbenom showu Dalibora Petka. Ivana i njezin band na Narodnom radiju pripremaju izvrsnu svirku uživo već ovaj četvrtak s početkom u 18 sati.

„Bit će to lijepa akustična svirka. Svirat ćemo pjesme s novog albuma ‘Promjenjiva’, ali i pokoji cover“, najavljuje Ivana otkrivajući kako je ovo zapravo koncert prije koncerta. „Akustična generalna proba tako ću je nazvati. Da se još više usviramo pred koncert u Sax!-u“, naglašava Ivana.

U Sax!-u je Ivana proživjela svoje glazbene početke i stoga je povratak u legendarni klub u Palmotićevoj ulici za nju uvijek posebno emotivan.  „U Sax!-u vas čeka jedan fini koncert, nakon dosta godina ponovno nastupam u zagrebačkom klubu. Uz moje autorske pjesme podsjetit ćemo ljude i na covere, koje smo nekad svirali, tako da očekujte i izvedbe pjesama Adele, Ette James, Cee Loo Greena ili grupe Mando Diao“, otkriva Kindl. Na koncertu će promovirati i svoj novi spot „Nisi sam“, a bit će to i neslužbeni tulum njenih kolega s kojima je nastupala u showu Zvijezde pjevaju.  „Moji su gosti inspirirani upravo ovim showom. S Marijom Borić izvest ću jednu lijepu obradu, a s Marijem Petrekovićem otpjevati naše nesuđeno finale. Izvest ćemo pjesmu koju smo trebali otpjevati u zadnjoj emisiji, a otkrit ću da se radi o ‘Use somebody’, grupe Kings of Leon“, kaže Kindl, pozivajući sve one željne dobre klupske svirke na koncert u Sax!-u u srijedu 12.10.

Zagrijte se za Sax! sutra od 18 sati u Glazbenom showu Dalibora Petka, u kojem vas čeka još jedna večer iznenađenja, ovoga puta uz Ivanu Kindl.

Ček dis aut