Izložba ‘STRAIGHT TO R’N’R’ na turneji

clip_image002[4]Nakon zapaženih kritika fotografske i likovne struke te izvrsnog prijema publike, jedini logičan sljedeći korak za autore izložbe koncertnih fotografija “Straight to r’n’r” bila je – turneja po hrvatskim gradovima!

Nakon zagrebačke premijere izložbe u prosincu u Caffeu “Rocknroller/Rockstar”, Anastazija Vržina i Željko Jelenski odlučili su ovu uspješnu izložbu i glazbeni r’n’r duh prenijeti i u ostale gradove Lijepe naše:

Prva stanica na turneji bit će gostovanje u Križevcima u vrijeme Culture Shock Festivala u Klubu Kulture od 8. – 31. ožujka . Iz Križevaca se “Straight to r’n’r” seli na more također na tri tjedna – u rockerski grad Rijeku, u Galeriju Palach s otvorenjem 27. travnja do 17. svibnja.

Još jedna postaja na turneji s “K” slovom – u Karlovcu izložbu “Straight to r’n’r” ugošćuje Likovni salon Gradske knjižnice I.G. Kovačić od 21. svibnja do 2. lipnja. Od 7. srpnja izložba će najprije biti postavljena u “LivingRoom Rock Baru” u Dubrovniku, a zatim će do kraja kolovoza pokušati zainteresirati i Romana Abramoviča u Cavtatu, ukoliko se ovaj odluči iskrcati na obalu.

U jesen se izložba vraća na kontinent – zov baroknog Varaždina za rock’n’rollom već je sada prejak, a Samoborcima će feštanje na Fašniku biti još predaleko, pa će feštu napraviti sa “Straight to r’n’r” u Gradskoj knjižnici od 26. listopada do 26. studenog!

Ček dis aut