Jamiroquai uz Arcade Fire i Grindermana na Inmusic-u

jamiroquai

Jedan od najznačajnijih acid jazz i funk bendova današnjice, britanski Jamiroquai, predvođen karizmatičnim Jayem Kayem, potvrđeni je headliner T-Mobile INmusic festivala 2011.

Ovaj odličan bend osnovan je 1992. kao jedan od najznačajnijih bendova londonskog acid jazz pokreta devedesetih, uz bok grupama kao što su Incognito, the Brand New Heavies, Galliano i Corduroy. Jamiroquai u dosadašnjoj karijeri ima preko 30 milijuna prodanih albuma, proveli su ukupno 192 tjedna na listi UK Singles Chart između 1992. i 2006. godine, a čak 13 puta bili su nominirani za Brit Award i ponosni su vlasnici Grammya. U studenome prošle godine objavili su svoj sedmi studijski album “Rock Dust Light Star“, kojim su još jednom opravdali vjernost obožavatelja i koji će, uz brojne stare hitove, predstaviti hrvatskoj publici u sklopu ovogodišnjeg T-Mobile INmusica.

Ovo će Jamiroquaiu biti treći nastup u Hrvatskoj, nakon prva dva dolaska u Pulu gdje je publika imala priliku uživati u vrhunskom auditivnom i vizualnom doživljaju tokom turneja i predstavljanju albuma “A Funk Odyssey“(2001.) i “Dynamite“(2005.)
Nema sumnje da će nas Jamiroquai sa svojim najnovijim albumom oduševiti i rasplesati na glavnoj pozornici ovogodišnjeg T-Mobile INmusic festivala, uz već najavljene Arcade Fire i Grindermana.

Cijene ulaznica

Festivalska (za dva dana):

-390* kn do 14.04.2011. (*340 kn sa popustom za T-Mobile korisnike)

-440* kn od 15.04. – 21.06.2011. (*390 kn sa popustom za T-Mobile korisnike)

Dnevna (21. ili 22.06. 2011.):

Dnevne ulaznice bit će dostupne isključivo na blagajni festivala na dane održavanja po jedinstvenoj cijeni od 350kn.

Kamperska: 150 kn (Kamperska ulaznica vrijedi isključivo uz festivalsku ulaznicu.)

Popusti i pogodnosti:

– T-Mobile korisnici rezervacijom ulaznice putem SMS poruke ostvaruju popust od 50 kuna* (prazna poruka se šalje na broj 2255). Primljenu SMS poruku potrebno je predočiti pri kupnji ulaznice. Popust za T-Mobile korisnike vrijedi isključivo za festivalske ulaznice, a ne odnosi se na kamperske ulaznice i dnevne ulaznice. Popuste nije moguće ostvariti putem online kupnje ulaznice, popuste je moguće ostvariti isključivo u T-Centrima.

– Srednjoškolci i studenti, bez obzira koju mrežu koriste, mogu kupiti ulaznicu po cijeni od 290 kuna u promotivnom razdoblju do 14.04.2011.ili do isteka zaliha. Broj ulaznica je ograničen. Srednjoškolci mogu ostvariti mogućnost kupovine ulaznice po cijeni od 290 kn uz predočenje osobne iskaznice i potvrde iz srednje škole, a studenti uz predočenje osobne iskaznice i x-ice, potvrde s fakulteta ili važećeg Indeksa.

Festivalske ulaznice moguće je kupiti u svim T-Centrima u Hrvatskoj te online na www.eventim.hr .

Ček dis aut