Josipa Lisac: Koncert u čast Karlu Metikošu

josipa-lisac

Josipa Lisac zasigurno je neponovljiva ličnost na domaćoj glazbenoj sceni, koja u Zagrebu nakon 2 godine nastavlja tradiciju održavanja koncerata u čast svojoj zivotnoj ljubavi i suputniku u glazbenom razvoju, prerano preminulome Karlu Metikošu. Posvećenost razvoju vlastite glazbene osobnosti te specifični način izrazavanja svoje umjetničke duše i talenta desetljećima fasciniraju sve poklonike njezine glazbe. Na nastupu 10. prosinca svoju toplu glazbenu posvetu Karlu prenjet će publici uz pratnju benda s vrhunskim jazz glazbenicima. Specijalni gosti Arsen i Matija Dedić razlog su više za uzitak u ovom jedinstvenom koncertu i u jedinoj i neponovljivoj Josipi Lisac.

Koncert koji će se održati 10.12. u Hypo centru prvi je koncert koji će Josipa održati u Zagrebu nakon dvije godine od posljednjeg nastupa. Na koncertu Josipi će se pridružiti specijalni gosti Arsen i Matija Dedić koji će zajedno izvesti pokoju skladbu. Josipa Lisac nastupit će uz bend koji čine ponajbolji jazz glazbenici u Hrvatskoj i široj regiji.

Riječ je o 5-članom bendu čiji su članovi dobili brojna priznanja iz svoje struke, između ostalog i Hrvatske instrumentalne udruge. Riječ je o:
Elvisu Penavi (gitara),
Davoru Črngoju (bas),
Borni Šercaru (bubanj),
Gojku Tomljanoviću (klavijature) i
Josipu Grahu (truba i harmonika).

Koncert u čast Karlu Metikošu trajati će 2 sata, a Josipin glazbeni repertoar bit će presjek njene cijelokupne karijere, svojevrsni best off Josipe Lisac.
Ulaznice za koncert mogu se nabaviti u Tvornici kulture po cijeni od 150 kn (plava zona), 170 kn (crvena zona), te na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima po cijeni od 170 kn (plava), 190 kn (crvena zona). Ulaznice za zelenu zonu su rasprodane!

Više informacija pronađite na:
http://www.josipalisac.com/
http://www.tvornica-kulture.hr/default.asp?ID=2

Ček dis aut