JURAJ JURLINA – Prvi akustični solo koncert

clip_image001Juraj Jurlina u petak, 24.02., održati će svoj prvi akustični solo koncert za zagrebačku publiku u Studiju Smijeha u Vlaškoj 92, s početkom u 20.30h.

Juraj, inače frontmen mladog valpovačkog benda Off Duty, postao je poznat sudjelovanjem u velikom glazbenom showu ‘Hrvatska traži zvijezdu’ u kojem je ušao u Top 4, a danas se aktivno bavi i pisanjem pjesama te je tako napisao i aktualni singl ‘Stare staze’, za što je snimljen i spot (http://www.youtube.com/watch?v=rKikJIVcJVo).

Prošle godine, radi studija se preselio u Zagreb, te u pauzama između ispitnih rokova aktivno radi na novom materijalu za album prvijenac, a samostalno kreće i sa akustičnim svirkama, od kojih je prva sada u petak u Studiu Smijeha. Na repertoaru će izvoditi rock klasike poput onih od Erica Claptona, Bon Jovija, U2, Jimija Hendrixa, grupe Bad Company, Majki, Urbana, ali i svoje ‘Stare staze’.

Cijena karte je simboličnih 25 kn (rezervacije na adresi : ulaznice@studiosmijeha.hr).

Povodom prvog solo nastupa, Juraj će u srijedu 22.02. gostovati na Narodnom radiju u emisiji ‘Glazbeni show Dalibora Petka’ od 19.30 h, te na HR2 u emisiji ‘Dallas Special’ od 21 h gdje će i zasvirati uživo.

Ček dis aut