Wendy Robin promovira novi singl u zagrebačkom klubu Gallery

clip_image002

Karipska dance pjevačica Wendy Robin svoj novi singl „Welcome to Hong Kong“ promovira 2.12. u zagrebačkom klubu Gallery! Nakon uspjeha na azijskom i kanadskom tržištu, ova je sjajna vokalistica svoj prvi europski promotivni koncert odlučila održati upravo u Zagrebu.

Lijepa pjevačica podrijetlom je s otoka Dominica, na Karibima, gdje je i započela s glazbenom karijerom, koju je potom nastavila u Kanadi. Sa svojim se glazbenim uratcima od kojih je najpoznatija skladba „Can’t Get Enough of Your Love“ uspješno plasirala na dance ljestvice na Karibima i u Kanadi, te posebice na području jugoistočne Azije, pa ne čudi da je svoj debitantski album „Colours of the Sea“ 2009. godine objavila upravo u Hong Kongu. Nakon nekoliko uspješnih turneja u Singapuru, Hong Kongu, na Tajlandu i u Indoneziji, Wendy je svoju glazbenu karijeru odlučila nastaviti u Europi, a u Hrvatsku ju je dovela ljubav – nakon udaje za Hrvata kojeg je upoznala u Kanadi, svoj je novi dom pronašla u Zagrebu.

“Europska karijera mi je uvijek bila u planu, ali nisam za to imala pravu priliku, a ni vremena. Kako ću sljedećih godinu dana sa suprugom živjeti u Zagrebu, to mi je olakšalo odluku da se upravo sada koncentriram na otvaranje europskog tržišta,“ kaže Wendy koja već sada ima u planu i ljetnu klupsku turneju duž našeg Jadrana. „U Zagreb sam se zaljubila od prvog trena, kao i u strast ljudi koji ovdje žive. Uz to, zagrebački klubovi i studiji drže svjetsku razinu i smatram da ovdje mogu puno postići,“ zaključuje ova zanimljiva karipska vokalistica koja u svom glazbenom izričaju vješto isprepliće dance i pop glazbu, začinjenu R&B elementima.

Ne propustite promo koncert Wendy Robin koja će svoj europski glazbeni put započeti upravo ovdje, u zagrebačkom klubu Gallery gdje probija led u petak, 2. prosinca, s početkom u 23:30!

http://www.wendyrobin.com/

Ček dis aut