Keops u Varaždinu

keops

Mlada riječka pop rock grupa Keops nastupa u varaždinskom CaffeClubu Barfly (Vatroslava Lisinskog 3) u subotu 3.12.11..  Bit će to prigoda da varaždinska publika upozna autorski rad ovog benda čiji album prvijenac uskoro izlazi u izdanju Croatia Recordsa te njihove obrade domaćih i stranih hitova. Grupa je nedavno predstavila svoj novi singl ‘Na vrijeme’, a ovih dana snima i spot za tu pjesmu koja već osvaja radijski eter.  Koncert u CaffeClubu Barfly počinje u 22 sata, a ulaz je slobodan.

Tekst aktualnog singla ‘Na vrijeme’ napisale su poznate i vrlo tražene autorice Ines Prajo i Arijana Kunštek (Meritas, Prljavo kazalište..), dok su za glazbu i aranžman zaslužni Bruno Mičetić te Davor Tomić, gitarist alternativnog metal benda Father. Pjesma je izrazito hitoidnog ugođaja i „sjeda na prvu“, a koja najavljuje njihov album prvijenac ‘Keops’ koji će do kraja godine izaći za Croatia Records. Pjesma ovih dana kreće put domaćih (kao i onih u susjedstvu) radio postaja, a za nju će se uskoro snimiti i video spot kojeg ćete premijerno moći vidjeti na CMC-u.

Grupa Keops do sada se predstavila sa singlovima ‘Kako da te prebolim’ i ‘Oprosti mi sad’ te da je publika itekako željna starog rock zvuka kakvog nam donosi ovaj bend, dokaz je dobre prihvaćenosti na radijima te televizijama (budući da su za obe pjesme snimljeni video spotovi). U 10 godina koliko postoje, grupa je odsvirala brojne koncerte diljem Hrvatske i u susjedstvu te je gostovala na festivalima, motorijadama i bila support mnogim velikim glazbenim imenima poput bendova Divlje jagode, Crvena jabuka, Električni orgazam, Majke, Opća opasnost…

www.keops.com.hr

Ček dis aut