Klub. – EROTIC BILJAN & HIS HERETICS + PIŠTOLJ NA GUMENE METKE + ROCK AM KLUB

Oglas

ROCKAMKLUBI PETAK 22.11. I 21:00 I 20/25KN

Heretici su započeli karijeru svirajući „sixties garage punk“ standarde sa „Back from the grave” i „Pebbles” kompilacija. Nakon brda odsviranih koncerata, logičan potez je bio stvaranje vlastitih pjesama i vlastitog stila, te sudjeluju na festivalima poput X. Art & Music Festivala u Puli, gdje su osvojili treće mjesto, i slovenskog festivala YounGunz tour 4 gdje također ulaze u finale i dobivaju pohvalu za najbolji bend po glasovima stručnog žirija. Pozivi za koncerte su stizali sa svih strana. Tako su, čak i prije izdavanja službenog albuma, prosvirali Hrvatsku, Sloveniju, Austriju i Njemačku, te dijelili stage sa poznatim bendovima poput MC5/DKT, Supersuckers, The Cynics, The Fuzztones, The Nomads, Juliette And The Licks, Horrorpops, Meteors … i još mnogim drugim.

Uočivši ih kao koncertnu atrakciju, dobivaju poziv od Dancing Beara koji im izdaje prvi album SUPERSTICKY 2007. godine, a album je pokupio hvalospjeve gotovo svih relevantnih medija u Hrvatskoj, Sloveniji i Austriji. Koncertna aktivnost se još povećava, a pri svakoj svirci Heretici isprobavaju nove pjesme što na kraju razultira drugim albumom pod nazivom H IS FOR HERETICS izdanog 2010. godine, također za Dancing Bear i koji je pobrao odlične recenzije publike i kritike, našavši se u TOP 10 hrvatskih albuma za 2010. godinu, nakon čega Heretici dobivaju pozive i za sudjelovanje na kompilacijama poput regionalne EX-YU ROCK’N’ROLL BASTARDS, izdane samo na vinilnoj ploči za slovenskog izdavača SubKulturni Azil, te internacionalne kompilacije NO WAY OUT VOL.1 u izdanju engleskog Dead By Mono Records što je na kraju rezultiralo i svirkom u Velikoj Britaniji.
Poznati po svojim urnebesnim i eksplozivnim nastupima, tutnjajućom ritam sekcijom, zaraznim melodijama i moćnim rifovima, Heretici nastavljaju pohod po klubovima i festivalima, naglašavajući žive svirke kao najvažniji element njihove muzike.

Trenutno su koncertno manje aktivni jer rade na stvarima za novi album i očekuju u dogledno vrijeme ulazak u studio i snimanje trećeg albuma, pa je ovo jedan o rijetkih koncerata koje će održati prije ulaska u studio te će odsvirati i neke nove stvari koje će se naći na tom trećem albumu. A kako bi pokrili manju koncertnu aktivnost, napravili su video za omiljenu stvar fanova Rock’n’roll revolution no. 5 koja se može pogledati na youtubeu.

PIŠTOLJ NA GUMENE METKE

Pištolj na gumene metke je rock’n’roll bend iz Siska koji postoji 4 godine.
Do sada su odradili velik broj koncerata i dijelili stage s izvođačima poput Vatre, Ramireza, Urbana, Darka Rundeka, Majki, Leta 3, Malehookersa,Zabranjenog pušenja, Hladnog piva, Pips Chips&Videoclipsa te Električnog orgazma, a od većih uspjeha izdvajaju prvo mjesto na HGF-U 2012.

Žanr glazbe kojem pripadaju je rock’n’roll s tekstovima na hrvatskom jeziku. Jača strana benda su energičnost, jednostavnost i iskrene poruke.

FB page: http://on.fb.me/I1cLFZ

Ulaznice možete kupiti od po cijeni od 20 kn na svim prodajnim mjestima i u sustavima Entria.

Cijena karata na dan koncerta će iznositi 25kn.

AFTER – ROCK AM KLUB

Jedan od najpopularnijih novoročnih tuluma vratio se na velika vrata zagrebačkog Klub.-a.
DJs: Nox, Mildred & Babilonska
Upad: 10kn prije /15kn nakon ponoći

FB event KONCERT: http://on.fb.me/I1cLFZ
FB event ROCK AM KLUB: http://on.fb.me/17kVSz8
FB Klub.: https://www.facebook.com/subkulturni.centar

Ček dis aut