Koncert britanskih genijalaca Kill It Kid uskoro u Teatru&TD

Oglas

KILLITKID_onelittleindianČetveročlani britanski bend „Kill It Kid“ nastupit će u Teatru &TD 30. siječnja s početkom u 21.30 sati. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 45kn možete kupiti u Dirty Old Shop-u i na blagajni Teatra &TD. Na ulazu će koštati 60kn.

Kill It Kid će na ovoj turneji predstaviti novi album “Feet Fall Heavy” koji je izašao u rujnu 2011. godine, a Vama preostaje da preslušate oba albuma i 30. siječnja u Teatru &TD uživo provjerite kako zvuči jedna od novih britanskih senzacija po mišljenju mnogih eminentnih glazbenih magazina…

Bend Kill It Kid nastao je 2008. godine i već nakon 2 izdana singla privukao pažnju medija i izdavača. Samo 3 mjeseca od nastanka potpisuju za One Little Indian Records (Björk, Skunk Anansie, Giant Sand…) i kreću na turneju Velikom Britanijom. Početkom 2009. započinju snimanje albuma prvijenca s legendarnim producentom Ryanom Hadlockom u poznatom Bear Creek studiju u Seattlu. Fenomenalni album “Kill It Kid” izlazi u listopadu iste godine te dobiva odlične recenzije i ocjene u raznim medijima (Clash, NME, Q Magazine, BBC…), a bendu donosi i epitet jednog od najboljih novih izvođača 2009. godine. Njihov glazbeni stil teško je opisati, ali sigurno je da nam donose jedinstvenu mješavinu “prljavoga” bluesa, gitarskih rifova i bluegrassa, usporedbe s raznim izvođačima kao što su The White Stripes, Tom Waits, The Black Keys, a vokal frontmena benda Chrisa Turpina često je uspoređivan s onim Anthonya Hegartya.

http://www.youtube.com/killitkidofficial
http://www.indian.co.uk/site/artists/kill-it-kid

Ček dis aut