Koncert HILLSONG LIVE Australia U ZAGREBU

Hillsong LIVE_Reuben MorganBono Records najavljuje koncert skupine Hillsong LIVE iz Sydneya, Australija predvođene Reubenom Morganom u sklopu velike europske turneje «God Is Able». Ova turneja obuhvaća velike gradove kao što su Stockholm, Oslo, Madrid, Prag i Berlin. Koncert će se održati u utorak 13.09.2011. s početkom u 20:00 sati u dvorani HypoCentra u Zagrebu.

Bono Records također organizira i seminar u HypoCentru s početkom u 18:00 sati za sve glazbenike i zainteresirane sa Reubenom Morganom, jednim od najpoznatijih skladatelja suvremene kršćanske glazbe koji je napisao pjesme kao što su «Spasenja Moć/Mighty To Save», «Srce predajem ti/I Give You My Heart», «Moj otkupitelj je živ/My Reedemer Lives» i dr.

Glazba skupine Hillsong LIVE globalno predstavlja srce i zvuk Hillsonga, te okuplja Hillsong Worship tim iz cijeloga svijeta; uključujući Reubena Morgana, Joela Houstona, Bena Fieldinga i Darlene Zschech, Hillsong UNITED kao i međunarodne timove iz Londona, Stockholma i Cape Towna. Od 1992. godine Hillsong LIVE je višestruki dobitnik zlatnih i platinastih priznanja. Skladali su vrlo poznate pjesme kao što su “Shout To The Lord”, “Inside Out”, “Hosanna”, “The Stand” i “Mighty To Save” koja je 2009. godine primila u Nashvilleu Dove Award priznanje za Worship pjesmu godine i trenutno je najizvođenija Worship pjesma u zapadnim zemljama.

Novi album Hillsong LIVE – God Is Able koji je izašao u 7. mjesecu ove godine, zauzeo je u prvom tjednu prodaje 3. mjesto na ljestvici Top 50 australskog udruženja izdavača (ARIA) ostavivši iza sebe albume Beyonce «4» i Lady Gage «Born This Way» dok je njihov album iz 2004. «For All You’ve Done» proglašen kao najprodavaniji australski album te godine.

Sve informacije u vezi mjesta održavanja koncerta i o ulaznicama pronađite na:

www.bonorecords.com , info@bonorecords.com

Hillsong LIVE:

http://live.hillsong.com/ ;

God Is Able:

http://www.youtube.com/watch?v=AmP4TIj_fY8&feature=related

Mighty To Save with Reuben Morgan:

http://www.youtube.com/watch?v=3Lab0SHGXkA

Ček dis aut