Koncert Septice i promocija stripa Lavanderman u Vintageu

septicaAtrakcija u našem gradu! Septica, vinkovački glazbeni sastav poznat po originalnim i duhovitim pjesmama na čelu s legendarnim strip crtačem Dubravkom Matakovićem u sklopu turneje ‘Teško je ravno držat volan‘ stižu u zagrebački Vintage industrial bar.

Upad u pretprodaji 30 kn, na dan koncerta 40 kn. Karte u pretprodaji potražite u samom klubu, a najbrži od vas koji pošalje svoje podatke na nagradnjacha@mixer.hr osvojit će dvije ulaznice za ovaj odličan koncert.

Prije koncerta Septice, s početkom u 21 sat,  održat će se promocija stripa ‘Lavanderman 6‘ u čijem je nastajanju svoj doprinos dao i sam Mataković. Na čelu stripa koji je prvi put na izronio na svjetlo dana u bablje ljeto 2008. godine stoji hvarski heroj Lavanderman. Prvi broj, plod je suradnje crtača Vanče Rebeca i scenarista Tonija Favera. U narednih pet godina kroz četiri broja dvojcu se priključuju: Damir Steinfl, Vinko Barić, Alem Ćurin, Igor Hofbauer, Kenji Masamura, Esad Tomislav Ribić, Miro Župa, Štef Bartolić, Ana Kolega, Ana Schaub, Damir Markovina i Igor Kordej.

Po stripu je snimljen i igrani film u kojem glavnog junaka Borisa Bačungu – Lavandermana utjelovljuju Damir Markovina i Zoran Prodanović Prlja, a njegovu partnericu Anja Alavanja.
U ovom jedinstvenom broju naslovljenom ‘Lavanderman 6’ bore se po prvi puta zajedno, rame uz rame, tajice uz tajice, tri najveća hrvatska superheroja – Protman, Superhrvoje i Lavanderman.

Ček dis aut