Kontrapunkt Xmas Session w/ Eddy Ramich

eddy ramichProšlog tjedna započela je nova sezona Kontrapunkta! Ovaj poznati klupski program održavat će se svakog četvrtka u novom Vip clubu, a nositelj i domaćin bit će Eddy Ramich. Sutra, 22. prosinca, s početkom u 23:30h, Eddy donosi poseban all nighter set sastavljen od housea, dubstepa pa sve do jazz glazbe. Ulaz je besplatan.

Kontrapunkt više od jednog desetljeća predstavlja mjesto okupljanja publike željne kvalitetnog glazbenog programa, vrhunskih inozemnih gostovanja i zabave. Uz dvanaestogodišnji staž, o uspješnosti i veličini Kontrapunkta govori i brojka od preko 200 izvođača koji su u sklopu ovog programa dosad gostovali u Zagrebu. Odredivši se kvalitetom, prihvaćajući i stvarajući glazbene trendove te ugošćujući velike glazbene aktere (Gilles Peterson, Benji B., Kyoto Jazz Massive, Jazzanova, Simbad, Seiji, Theo Parrish, Carl Craig, Azymuth, Marcos Valle, Henrik Schwarz, The Cinematic Orchestra itd), Kontrapunkt je postao prepoznatljiv unutar, ali i izvan granica Hrvatske. Dugo je slovio kao jedna od svjetskih baza za broken zvuk, a zahvaljujući njemu Zagreb je postao bogatiji za plesni jazz, soulful, house, broken beats, dubstep, afro…

Nositelj Kontrapunkta je zagrebački DJ i producent Eddy Ramich, poznat po projektima Eddy Meets Yannah i Eddy & Dus, a iza njega je ukupno četiri albuma, 50-ak remixeva, desetak singleova te veliki broj nastupa, kao jednog od rijetkih izvođača iz Hrvatske, na skoro svim kontinentima.

Ček dis aut