Korn sutra u Domu sportova

korn

Sutra u Domu sportova nastupiti će legendarni nu metal bend KORN. Svoju europsku turneju započeli su 26.05.2011.g u Bjelorusiji, a u Zagrebu će nastupiti po drugi puta 27.06.2011.g.

Bend koji je u svojoj dugogodišnjoj karijeri prodao više od 30 milijuna albuma ,osvojio je dva Grammy i to za najbolju metal izvedbu za pjesmu “Here to Stay” kao i za najbolji kratki video uradak za”Freak on Leash” . Jonathan Davis , glavni vokal grupe prepoznatljiv je i po specijalnom mikrofonu koji izgleda kao skulptura, a kojeg je posebno za njega izradio priznati umjetnik Hans Rudolf Giger. Osim što je slikar i kipar Giger je radio na vizualnim efektima poznatog filma” Alien” te je osvojio brojne nagrade filmske industrije. Jontahan Davis koji je veliki ljubitelj rada i djela H.R. Grigera zamolio ga je da mu napravi mikrofon za nastupe. Samo pet mikrofona je napravljeno u ljevaonici u u Zürichu, od kojih su tri na dispoziciji Jonathanu, jedan je u H.R.Giger muzeju a jedan na izložbama.

Na svojoj turneji Korn je obećao svojim fanovima žestoke nastupe koji će biti mješavina starih i novih hitova,a svi oni koji nisu kupili ulaznicu još stignu.

Za nu metal spektakl godine vrata Doma sportova otvaraju se u 19.00 h, za odlično zagrijavanje atmosfere zaduženi su Stillwell koji započinju nastup u 20.00h. Nakon njih sa žestokim nastupom oduševiti će Korn.

Blagajna Doma Sportova raditi će sutra od 10-23h pa se ulaznice mogu kupiti i prije početka koncerta.

Ček dis aut