Leb i Sol@KMT

Udruga “Klub Mini Teatar” ima čast predstaviti koncert kultnog makedonskog benda Leb i Sol, ali i jednog od najpopularnijih rock sastava na području bivše Jugoslavije, koji će se u Klubu održati u petak 19. veljače.

Osnovan 1976. godine, Leb i Sol je u svojim ostvarenjima oduvijek spajao elemente rocka, jazz fuzije i narodne glazbe sa područja Balkana. Od samih početaka njihova se glazba na Balkanu nametnula svježinom i intenzivnošću, koja je oduševila mnoge poklonike kvalitetne i kreativne glazbe. Njihov rock ističe se originalnošću i predstavlja glazbeni spoj osjećajnosti i snage, izazova i nježnosti. Riječi u njihovim pjesmama nema puno, no kada ih ima, one su redovito realistične, ali ne i hladne – s jednostavnim rimama s privlačnim glazbenim detaljima.

Ovim koncertom Leb i Sol će pokazati kako se zavidnom sviračkom formom nastavlja osvajanje publike i 34 godine nakon svojeg osnutka. Njihovi koncerti redovito oduševljavaju zvučnom uvjerljivošću te ostavljaju snažan dojam na posjetitelje. Tako će zasigurno biti i na njihovom nastupu u osječkom Klubu Mini Teatar.

Klub Mini Teatar poziva sve ljubitelje, kao i one koji će to tek postati, velike kreativne energije benda Leb i Sol da dođuu na njihov koncert 19.02. i uživaju u najljepšim pjesmama legendarnog makedonskog sastava.

Klub svoja vrata otvara od 21 sat. Cijena ulaznice je 50 kn u pretprodaji te se mogu kupiti u night baru Pandur (Kuhačeva ulica 5, Tvrđa) ili u caffe baru Valentino (Stepinčeva 14). Cijena ulaznice na dan koncerta iznosi 70 kn.

Karte je moguće i rezervirati putem elektroničke pošte. Potrebno je poslati e-mail na:

kreshoka@gmail.com

Subject: Leb i Sol
Broj karata:
Ime na koga glase rezervacije:
Broj mobitela:

Leb i Sol – Kao Kakao

http://www.youtube.com/watch?v=FCCTHZg7Wao

Leb i Sol – Si zaljubiv

http://www.youtube.com/watch?v=v7h–2PbvZs

Ček dis aut