Lotus u Sax!-u

lotus

Tradicija se nastavlja, Lotus i Replica će 03.03. (subota) ponovo dijeliti pozornicu. Već četiri godine za redom u toj kombinaciji pune zagrebačke klubove, a sada je došao red na Sax!

Lotus je nedavno objavio svoj istoimeni prvijenac, a budući da je službena koncertna promocija iza njih, došlo je vrijeme za opuštenu rock svirku. Posebno iznenađenje 03. ožujka u Sax!-u bit će premijera projekta Van Doberman – autorski projekt Filipa Kozlice (Lotus) i Ivana Šibenika (Replica) koji već neko vrijeme rade na zajedničkim stvarima, a ovom prilikom će ih odsvirati uživo, pojačani Brunom Milanovićem na basu i Branimirom Ivančanom na bubnjevima.

U Sax!-u će se puštati i spotovi redatelja Tomislava Povića, koji je režirao aktualni Lotusov spot za pjesmu “Mirisom”.

Upad je 20 kn, a koncert počinje u 22 sata.

O Lotusu:

Zagrebački pop-rock bend Lotus prošle godine objavio je istoimeni prvijenac za Aquarius Records. Dosad su s albuma skinuta dva singla, najavni “Naš svijet” i aktualni “Mirisom”. Šesteročlani Lotus čine Filip Kozlica (vokal, gitara), Nikola Betica (el. gitara), Maja Kosanović (vokal), Bruno Milanović (bas), Dino Zanetti (klavijature) i Marko Vucelja (bubnjevi).


http://www.facebook.com/#!/lotuszg

Ček dis aut