Massimo: Koncertna promocija albuma ‘DODIRNI ME SLUČAJNO’

clip_image001

Započela je prodaja ulaznica za Massimov koncert u Tvornici kulture, koji će se održati na samo Valentinovo, 14. veljače!

Ovim koncertom Massimo prvi put uživo zagrebačkoj publici predstavlja novi studijski album “Dodirni me slučajno”, u izdanju Aquarius Recordsa. S njega je već lansiran hit “Iz jednog pogleda”, sa spotom koji ‘prijeti’ postati najgledanijim Massimovim video uratkom, a na odličnom je putu da hit postane i aktualni singl “Dodirni me slučajno”.

Osim spomenutih pjesama, Massimo će u Tvornici u društvu odličnih glazbenika – svog pratećeg benda koji čine Dalibor Pipo Matošević, Marko Matošević, Aleksandar Sale Ismailovski, Boris Popov, Goran Delač i Marko First – izvesti i mnoge druge pjesme s novog albuma kao što su “Krug u žitu”, “Tišina”, “Prospi riječi”, “Dijete u meni”, “Što bi mi bez nas”… Tri godine od hvaljenog studijskog albuma “Sunce se ponovo rađa” te godinu dana od live albuma “Massimo sings Sinatra”, Massimo se predstavlja po mišljenju mnogih dosad najzrelijim albumom (u tri desetljeća dugoj karijeri) i puno drskijim zvukom. U novim i starim pjesmama i odličnom muziciranju uživat će svi koji odluče Dan zaljubljenih provesti u Tvornici. Za posljednji Massimov koncert u Zagrebu, održan u kazalištu Kerempuh prije više od godinu i pol, tražila se ulaznica više.

ulaznica u pretprodaji 125 kn/na dan koncerta 150 kn

Ček dis aut