Metal Gig

Oglas
metalgig

Iz gradića Kristiansund dolaze nam razvaljivači pod imenom The Sickening.

Dečki prže neku bolesnu mješavinu brutalnog death metala s puno grindcore filova…Dolaze nam iz daleke Norveške nebili nam pokazali kako Vikinzi razvaljuju i brutal death metal, a ne isključivo black!!!

The Sickening su na europskoj mini turneji na kojoj predstavljaju svoj novi uradak pod nazivom “Death, Devastation, Decay” . Nakon Zagreba sviraju još na dva značajna death/grind festivala, a to su “Deathfest” u Njemačkoj i “Obscene extreme” u Češkoj s najvećim facama u tom žanru glazbe, pa ako vam se jako svide možete ih uloviti i na tim manifestacijama.

www.myspace.com/thesickeningdeathmetal

Domaća black metal horda pod nazivom Frozen Forest pokazat će nam kako se štuje sve što nije sveto!!! Dečki prže brzi black metal s podosta melodičnih uleta, u svakom slučaju kvalitetna svirka i true black metal scenski nastup dokazuju da znaju što rade. Pred kraj 2009. godine bend izdaje EP pod imenom “Demonic Horns Rise”, a trenutno su zakopani u prostoriji i rade na sljedećem ”full lenght” materijalu. Toplo se nadamo da ćemo čuti i neke nove blasfemične note koje su dečki pripremili za nas! DEMONIC HORNS RIIIIIISSSSEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

www.myspace.com/frozenforestzg


MOČVARA, PONEDJELJAK 07.06. • V 20:00 K 21:00

Ček dis aut