Metal Mania Open Air – Nove potvrde

Voodoo Mule, Licence To Hate i Armaroth, novopotvrđeni su sastavi koji će nastupiti na Metal Mania Open Air festivalu, koji se održava u Komenu u terminu od 19. do 21. srpnja!

Voodo Mule je sludge / stoner / doom trio, koji je posljednjih godinu dana privukao pažnju na sebe brojnim nastupima po klubovima te festivalima. Početkom 2011. godine, snimili su demo izdanje, koje je diljem svijeta, po različitim alter / stoner blogovima doživilo samo pozitivne reakcije. Band trenutno radi na materijalu za album prvijenac, čiji će datum objavljivanja biti objavljen naknadno.

http://www.reverbnation.com/voodoomule

Licence To Hate, peteročlani je thrash / death metal sastav koji dolazi iz Postojne. Okupili su se krajem 2010. godine i s obzirom na kratak period postojanja, iza sebe imaju brojne nastupe, a koncert na ovogodišnjem izdanju MMOA festivala, dolazi u pravom trenutku, te im nudi priliku predstavljanja banda međunarodnoj publici.

http://www.reverbnation.com/licencetohate

Armaroth je mlada death metal grupa koja nam dolazi iz Kranja. Osnovani su 2009. godine, da bi nepunu godinu nakon osnivanja snimili album prvijenac pod nazivom Burning Execution. Nakon promjena u sastavu, zbog čega je došlo do kratke pauze, dobivaju priliku da se s novom postavom predstave publici na MMOA festivalu.

http://www.reverbnation.com/armaroth

Ček dis aut