METAL UNITED vol.6

Oglas

metalunitedMETAL UNITED vol.6
12.03. SUBOTA
Dvorana ŽELJEZNIČAR

Za sve domaće nam metalce, njubridere, hardkorere – jubilarni šesti Metal United!

Organizatori su pripremili prave domaće poslastice, i to one koje dulje vrijeme niste vidjeli na daskama koje da kod nas život znače svi bismo krepali odavno… Četiri veoma jaka domaća imena te jedno strano s našim udaraljkašem garantiraju odličnu atmosferu uz sotonsko pivo i nešto kratko, stoga PODRŽITE DOMAĆU SCENU za koju samo budale tvrde da ne postoji!

U raznolikosti je ljepota, pa su vam zato pripremili krvavi peterac!

E.N.D.
www.myspace.com/endzadar
Zadarski trikolore poznatog nam zvuka, previše žica i energije! Metal direktno u glavu, malo poliritmije, harsh vokali… Jednostavno E.N.D.!

FURNAZE
www.myspace.com/furnaze
Odličan thrash s minimalnim modernim utjecajem iz Londona! Sudeći po kritikama iz engleskih časopisa njihov je nastup energičan, točan i precizan, a pjesme kreativno i zanimljivo osmišljene. Svakako pogledati!!!

THE SKY WENT RED
www.myspace.com/theskywentred
Domaći metalcore! Da, dobro ste čuli – to postoji i kod nas! Nevjerojatno, ali istinito. Mladi, peteročlani bend probija se kod nas prilično uspješno u zadnjih godinu dana i pokazuje našim zadrtim prostorima da moderni žanrovi žive i kod nas! Support!

BORN STUBBORN
www.myspace.com/bornstubbornzg
Za ljubitelje Hatebreed-a i sličnih bendova; metalizirani hardcore za izbijati zube o zid. Nismo ih neko vrijeme vidjeli u blizini, momci su nabrijani i spremni za live!

GREGZEYE
www.myspace.com/gregzeye
Stari metalci iz Kutine se vraćaju, i to direktno u Željezničar! Dugo se nismo sretali s njima, bilo je riječi o raspadu i slično, ali dokazuju da su jači od zlih priča i neradničkih ideja! Podržite ih u uskrsnuću!

***AKCIJE***
Za ovaj jubilarni metal happening nagrađujemo vas za vjernost:
ZA 5 KUPLJENIH PIVA ŠESTA JE GRATIS!
ZA 5 KUPLJENIH ŽESTICA ŠESTA JE GRATIS!
SVAKA KARTA ČIJA NUMERACIJA SADRŽI ZADNJI BROJ 6 JE GRATIS!

Vidimo se i nemojte se potući oko karata s brojem 6!

Ulaz – 21:00h
Upad – 25kn

Ček dis aut