Metalfest: FLESHGOD APOCALYPSE potvrdili!

clip_image002

Talijanska brutalno-simfonijska death metal ‘horda’ Fleshgod Apocalypse potvrdila je nastup na Metalfest Open Air Croatia 2012 (www.hr.metalfest.eu).

Fleshgod Apokalypse osnovan je 2007. u Rimu, a sa samo dva izdanja, debi albumom „Oracles“ (2009.) i EP – om „Mafia“ (2010.), postao je jedan od bendova underground scene o kojima se najviše govorilo. Jedinstven spoj tehničkog death metala sa simfonijskim elementima osvojio je fanove i kritičare, a u bendu ne kriju da su jednako fascinirani brutalnim death metal sastavima, kao i klasičnim kompozitorima, poput Bacha ili Beethovena.

clip_image004Nakon uspješnih nastupa na europskim i američkim turnejama i festivalima, na kojima su svirali s velikanima poput Behemoth, Dying Fetus, Suffocation, God Dethroned, Dimmu Borgir ili Napalm Death, Fleshgod Apokalypse je potpisao ugovor sa Nuclear Blast i ove godine objavio album „Agony“, koji je također pokupio brojne dobre kritike.

I dok je 2009. godine na zagrebačkom InMusic Festivalu nastupio kao perspektivan mladi bend, Fleshgod Apocalypse u Hrvatsku, ovoga puta u Zadar, stiže kao jedna od vodećih snaga ekstremne metal scene. Zato, pobrinite se da ih ‘uhvatite’ sljedećeg ljeta na Metalfestu.

Ulaznice i Fan Pack:

 

Cijena ulaznica (http://www.hr.metalfest.eu/tickets.html) do 29.02.2012. je 359 kuna/49 eura (plus pretprodajna naknada), a dostupne su i u sustavu Eventim na području Hrvatske i Slovenije, bilo putem Interneta (www.eventim.hr, www.eventim.si) bilo na prodajnim mjestima čije su lokacije navedene na spomenutim web adresama. U prodaji je još nešto Fan packova iz dodatnog paketa, koji se po cijeni od 349 kuna/52 eura (plus pretprodajna naknada) mogu kupiti u online trgovini (http://www.hr.metalfest.eu/tickets.html)

Na području Srbije ulaznice se mogu kupiti preko sustava Gigstix (http://gigstix.com).

Ček dis aut