Mike Zito (U.S.A.) – Ekskluzivni koncert u Hrvatskoj!

mike-zito

Po prvi puta u Hard Place-u će se održati jedan ekskluzivni koncert u Hrvatskoj! Radi se o američkom blues rock gitaristi Mike Zitu i njegovom bandu.

Ako nikada niste čuli za Mike Zita znači da niste dobro upućeni u novu generaciju mladih američkih blues rock izvođača jer je Mike Zito jedan od ponajboljih – a njegovu kvalitetu  talentiranost potvrđuje i mjesto na Billboard blues top listi i prošlogodišnje osvajanje prestižne nagrade BMA (Blues Music Awards) za najbolju pjesmu „Pearl River“.

Mike Zito je krema američkog blues/rock izričaja nove generacije i na početku je velike svjetske karijere, a prilika da čujete njega i njegov band u Zagrebu jedinstvena je u ovom dijelu Europe i ne propustite je jer će Mike već kroz nekoliko godina zasigurno svirati u velikim koncertnim dvoranama. 18. ožujka biti će njegov premijerni nastup u Hrvatskoj, ekskluzivno u Hard Place-u, a prilika da dovedemo njega i njegov band u Zagreb da pokažu hrvatskim ljubiteljima dobre glazbe što znaju i umiju je neprocjenjiva. NE PROPUSTITE JE. Mike je sjajan gitarista, još bolji pjevač i kompozitor, a kada na koncertima odsvira i poneku stvar svojih idola SRV-a ili Jimi Hendrixa to radi tako sjajno da se ni sami autori ne bi posramili!

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 50 kuna možete naći na šanku kluba Hard Place (Šubićeva 55), u glazbenoj knjižari Rockmark (Berislavićeva 13) i u music shopu Mega Muzika (Vlaška 48). Broj ulaznica je ograničen, a za članove udruga DDRNR i Hrvatske Blues snage 20% popusta. (samo u klubu Hard Place)

Ček dis aut