MIMO najavljuje: The Bonebomb & Ivan Vragolovich

Oglas

mimo5

MIMO – Medijski Inventar Muzičkih Originala
5. koncert 26.04 točno u 20h MSU – dvorana Gorgona

THE BONEBOMB

‘The Bonebomb su bend koji kao da je upravo izašao iz radionice Blue Note Recordsa nudeći svjež pristup nu jazzu uz finu primjesu soula i r’n’b-a’, Dubravko Jagatić, T-portal.

The Bonebomb su: Nikola Jerković, Ljubomir Kraljević, Jurica Leikauff, Mario Bočić, Zvonimir Bajević, Vlatko Pejić, Marko Rabatić i Iva Kolar (artwork). Iskusna ekipa muzičara, dokazana u suradnji s imenima poput Legena, Soul fingersa, Prljavog kazališta, Meritas i mnogih drugih, koja vodi svoju publiku na ugodno putovanje kroz ikonografiju i zvukove plesnog jazza, soula, funka, rhythm&bluesa i filmskih soundtracka iz najboljih vremena cool Hollywooda.

Odličan primjer što se dogodi kad iskusna glazbena ekipa u svojoj glavi izvrti dobar film, bez obzira što je Hollywood daleko. , (ravno do dna)

IVAN VRAGOLOVICH

Ivan Vragolovich (Folk – Rock – Blues) dobitnik je nagrade Porin u kategoriji najbolji blues album i produkcija 2012.za svoj prvi album u diskografiji “I AM A MAN” snimljen u legendarnom Sun studiju u Memphisu, USA. Ujedno je i pobjednik 1. hrvatskog blues challenga u kategoriji solo/duo 2009/2010.

Od 2006. do danas I. Vragolovich nastupa po brojnim hrvatskim i stranim klubovima, imao je čast i priliku nastupiti kao predgrupa ili predizvođać svjetski poznatim umjetnicima Nick Cave and the Bad Seeds, Johnny Winter, Charlie Musselwhite, Stefanovski & Tadić…

Aleksandar Dragaš (Hrvatski glazbeni kritičar, novinar), kaže za Ivana Vragolovich-a, (članak pod naslovom: «Ovo su vođe hrvatskog glazbenog ustanka» objavljenog 2009. u novinama «Jutarnji List»). «Da pjeva na hrvatskom, Ivan Vragolović iz Slavonskog Broda, odmah bi se nametnuo kao naš najkompletniji kantautor, “iskovan” po uzoru na Dylana, Townesa Van Zandta, Neila Younga. Ispovjedne folk-rock pjesme i nastup odaju gorljivog posvećenika glazbi koju voli i uvjerljivo izvodi, bilo na Art & Music festivalu na kojem, nažalost, nije pobijedio 2008. ili na Vip INmusicu .» A.D. «Jutarnji List» 14.03.2009.

Karta 15kn (75% ide izvođačima dok 25% ide za promociju)

MIMO je projekt koja gura našu najoriginalniju, kvalitetnu glazbu kroz (do sada) zatvorena vrata mainstream medija.

Opći cilj projekta MIMO je osigurati vidljivost i kontinuirani razvoj autentičnog glazbenog stvaralaštva u Hrvatskoj te doprinijeti izgradnji hrvatske glazbene scene koja uspješno prati europske trendove i prepoznata je i cijenjena kako u hrvatskom društvu tako i u svijetu.
Specifični ciljevi projekta:
– promovirati domaću kvalitetnu originalnu autorsku glazbu, koja nije dovoljno dostupna široj javnosti u RH
– poticati i podržati glazbeno stvaralaštvo domaćih autora, posebice mladih
– doprinijeti jačanju veza između vodećih medija i manje poznatih domaćih kvalitetnih glazbenika u svrhu upoznavanja šire javnosti s vlastitim kulturnim bogatstvom i raznolikošću glazbene scene u

Ček dis aut