Močvara: Bring Me The Horizon & Architects

Bring Me the Horizon Newpressshot500x333

UTORAK 14.06. • VRATA 20:00 POČETAK 21:00
NOTA PREDSTAVLJA…

BRING ME THE HORIZON (Velika Britanija)
www.myspace.com/bmth
www.bringmethehorizon.co.uk

Osnovani u Sheffieldu 2004. godine, Bring Me the Horizon, osvojivši Kerrang nagradu za najbolji britanski novitet, preko noći su od nadobudnih mladića postali jedni od najuzbudljivijih i najoriginalnijih pridošlica na britanskoj sceni, trenutno rasprodajući koncertne nastupe diljem svijeta svojim individualnim brendom heavy glazbe. Žustro odbijajući etiketiranje i trpanje pod razne žanrove, bend se svojski trudi svoju glazbu učiniti što svestranijom te se u njihovim izvedbama može naći od party pjesama za cjelonoćni plesnjak do apokaliptično brutalnih izvedbi, a nedavno su čak i zaronili u elektronsku glazbu, remiksirajući album "Suicide Season", u čijoj su produkciji sudjelovali članovi Slipknota, Utah Saints i Lostprophets. S jednim izdanim EP-om, dva iznimno hvaljena studijska albuma i jednim remix albumom u njihov om repertoaru, bend je prošle godine izdao treći album naziva "There Is a Hell, Believe Me I’ve Seen It. There Is a Heaven, Let’s Keep It a Secret", jedan od najisčekivanijih albuma 2010. godine.

ARCHITECTS (Velika Britanija)
www.myspace.com/architectsuk
www.facebook.com/architectsuk

Arhitects su britanski metalcore bend osnovan 2004. godine, a mnogo toga ih povezuje s Bring Me the Horizon, s kojima su održali zajedničke nastupe diljem svijeta na festivalima poput Downloads i Epitaph Records tour. Osim brojnih koncerata na kojima su zajedno nastupali, vokal Arhitectsa, Sam Carter, sudjelovao je u stvaranju BMTH albuma Suicide Season snimivši clean vokal dionice na pjesmi „The Sadness Will Never End“. Prati ih i priča kako su tokom turneje iz šale snimili video svađe dvaju frontmena, Olivera Sykesa iz Bring Me the Horizon i Sama Cartera iz Architectsa, koji je putem YouTubea digao prašinu između fanova bendova i time privukao veliku medijsku pozornost.

Mladi i perspektivni „Arhitekti“ u povojima karijere odradili su europsku i kanadsku turneju tokom kojih su ostvarili iznimno pozitivan feedback publike i postepeno počeli širiti krug obožavatelja. Odradili su i veliki broj nastupa na raznim indie festivalima poput Sonisphere, Never Say Die!, Parkway Drive‘s, Australia-wide Soundwave Festival i mnogim drugim. Na australskom Soundwave festivalu održanom 2010. godine imali su priliku dijeliti pozornicu s velikanima Faith No More, Jane’s Addiction i Placebo. Nastupali su kao headlineri i main support actovi uz mnoge poznate metalcore izvođače poput već navedenih Bring Me the Horizon, ali i Atreyu, Unearth, Paramore, SikTh and The Chariot, Beneath the Massacre , The Tony Danza Tapdance Extravaganza, Whitechapel, Parkway Drive, As Blood Runs Black, Every Time I Die, A Day to Remember

upad: 140 KN

Ulaznice u pretprodaji potražite na sljedećim mjestima: Klub Močvara, Trnjanski nasip bb; Eventim ticket shop, Jurišićeva 2a; te online na eventim.hr.

Ček dis aut