Momento Demento Crew u epizodi ‘Momento Demento Promo Party(!)’

Oglas

momento-domento-promo-party

Mo:Dem ekipa se vratila u velikom stilu! Nakon organizacije odličnog plesnjaka prošlog ožujka kojim se prezentirao Koupadelik festival trenutno nam spremaju promo party vlastitog projekta. Riječ je o Momento Demento Music & Arts Festivalu. Ako niste znali, festival je, za razliku od prošlogodišnje edicije, promijenio dva ključna detalja – vrijeme i mjesto događanja. Lokacija se iz zagrebačke urbane šumice preselila u prirodu, neposredno uz rijeku Mrežnicu. Bez ikakve sumnje već sada možemo zaključiti kako je Vrelo Mrežnice odličan odabir za ovakvo događanje. Vjerujemo kako će svjetski putnici i psihodelični frikovi znati to prepoznati. Osim nove lokacije Mo:Dem je dobio i novi datum pa će se ove godine održati u ranijem ljetnom terminu od 21.08. do 25.08. Poznat je i već poprilično dugačak line-up za koji ovdje nema mjesta, zato sve informacije potražite na njihovom web-u: www.modemfestival.com.

No Mo:Demovci imaju rješenje za sve one nestrpljive i željne zabave. To je AKC Medika na datum 10.05.2013. Tamo će Vam zvukove, mirise i okuse festivala predočiti jedan od njegovih ovogodišnjih headlinera; Holon (live) / Hisrav (DJ). Iza ova dva pseudonima se krije meksikanac Israel Herrera. Dugi niz godina provedenih na svjetskoj psy sceni rezultirao je njegovim brojnim projektima. Osim setova na raznim zabavama i festivalima , bilježi mnoštvo kompilacija te rad za Catalyst Records i Earth Menagement. Setovi DJ Hisrava, kao što ćete i sami imati priliku čuti, imaju progresivnu evoluciju priče umočenu u staru goašku školu i upotpunjenu sa suvremenom hitech produkcijom. Upravo pedantni spoj svih tih elemenata stvara savršen set za bilo koji sat noći ili dana. Precizna tehnika miksanja, istančan stil i selekcija prepoznatljivog i močnog groovy trensa priskrbili su mu etiketu “Mexico’s favourite psytrance DJ“. Iako većina još vjerojatno nije upoznata s njegovim live projektom Holon, to ne znači da je Herrera početnik u producentskim vodama. Uz DJ Haffmana on je polovica priznatog dua In Lak Ech. No s ovim solo projektom on istražuje vlastite ideje hipnotičke trens glazbe – uvijene, hrskave, pune čarolije i iznad svega psihodelije, stoga, zabava je zagarantirana!  Party će uz meksičkog gosta začiniti naši dečki; Mo:Demovac Pelks i Pištoljero Kirg.

P.S. Uskoro će svi zagrijani za psihodeličnu full power glazbu moći skinuti besplatnu kompilaciju “Momento Demento Festival”. Na njoj će se naći artisti upetljanu u ovu priču. A to su; Chris Rich & Module Virus, R2, Southwild, Dust vs Whiptongue, Chris Rich, Harmonic Rebel, Nomad 25, Sprocket, Synthetik Chaos i Disintegrated Circuits. Zato držite oči širom otvorene…

PODSJETNIK!
Momento Demento Promo Partey(!) @ AKC Medika, 10.05.2013.

Live:

Holon (Catalyst Records)

DJ’s:

Hisrav (Catalyst Records)

Pelks (Momento Demento)
Kirg (Pistolero)

Napomenimo još da je upad tijekom cijele večeri 40 kuna, a više informacija možete dobiti ako pratite sljedeće linkove:

www.modemfestival.com
www.facebook.com/Momento.demento
www.soundcloud.com/holon-music

Također, usporedno u Chakka’s Room možete slušati:

Val Vashar in Dub (Zenon Records,HR)

Jaribu Sound (Trip to Zion,HR)

Ček dis aut