Morbid Angel u Močvari!

imageUTORAK 29.11. • VRATA 20:00 POČETAK 21:30
METALSOUND MUSIC & MOČVARA predstavljaju…

MORBID ANGEL (S.A.D.)
NECROPHOBIC (Švedska)
BENIGHTED (Francuska)
NERVECELL (UAE)

Davne 2004. godine legendarni Morbid Angel održali su veličanstven koncert u Močvari o kojem i dan danas kruži legenda među ljubiteljima death metala kao o jednom o najboljih koncerata uopće. Nakon (pre)dugih sedam godina čekanja ovi velikani ekstremne glazbe vraćaju se na mjesto zločina. Bespotrebno je trošiti puno riječi na opisivanje značenja i uloge Morbid Angel, benda koji već gotovo 30 godina predstavlja sinonim za death metal.

Ponosni su vlasnici najprodavanijeg death metal albuma u povijesti, a po mnogima i najvećih remek djela tog pravca. Svojim inovacijama i skladateljskom te glazbenom virtuoznošću Morbid Angel su već desetljećima uzor novim generacijama bendova i jedan od najkopiranijih bendova uopće. Poznati po svojim fantastičnim live nastupima, sigurno će i ovaj put oduševiti sve ljubitelje žestoke glazbe. A da upravo oni budu u potpunosti zadovoljeni potrudit će se i ostatak sjajnog line up-a. Svoju verziju mračnog death metala predstavit će pripadnici stare švedske škole – Necrophobic, mnogobrojne glave razmahati će brutalni francuzi Benighted, a večer će otvoriti Nervecell, bend koji dolazi iz Ujedinjenih Arapskih Emirata gdje uživaju status legendi i otvaraju koncerte za Metallicu. Teško je zamisliti bolji višesatni užitak za svakog fana death m etala.

Na svom prošlom koncertu, Morbid Angel su ušli u povijest Močvare ostvarivši prvi rasprodani metal koncert u klubu. Ne sumnjamo da će se i ovaj put povijest ponoviti stoga potrčite po svoj primjerak karte.

Sve dodatne informacije i upiti: bobo@metalsoundmagazine.com.

upad u pretprodaji: 140 KN, na dan koncerta na blagajni kluba: 160 KN

Ulaznice u pretprodaji potražite na sljedećim lokacijama: Klub Močvara, Trnjanski nasip bb; Maldoror, Lopašićeva 3, Dallas music shop, Narodni trg 14, Split; Dallas music shop, Široka ulica 2, Zadar, Dallas music shop, Splitska 2a, Rijeka.

Ček dis aut