Multietnička Atrakcija u zagrebačkom Boogaloou

Multietnička Atrakcija je novi i sviježi beoradski bend koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim svojim nastupima koji su u pravom smislu riječi atrakcija prvenstveno u glazbenom smislu dok su njihovi nastupi pravi performacei, totalno otkačeni i ludi. Dovoljno je da pogledate njihov novi videospot za pjesmu “NLO” i sve će vam bit jasno (ima ga na youtubeu).

Nijhov album prvijenac slovi za najzanimljiviji novi album 2010. godine u Srbiji, a po mnogima i šire. Multietnička Atrakcija su duo, das i bubanj i zbog toga, a ne samo zbog toga, ih često uspoređuju sa legendarnom Disciplinom Kičme, naročito sa njihovim najranijim „post punk“ radovima iako Multietnička Atrakcija ima svoj originalan stil koji je teško opisat riječima. No, nameče se tu još legendarnih imena poput Pere Ubu, The Stranglers,…. Multietnička Atrakcija se također može pohvaliti sa nastupima na mnogim prestižnim festivalima poput Exita, Art & Music Festivala,… gdje su uredno dobili odlične kritike a publika bila oduševljena.

Možda je najbolje čuti što Multietnička Atrakcija kaže sama o sebi:
“Multietnička Atrakcija muziku i zvuk, najprodorniju i najjasniju emociju, koristi kao alat za ostvarivanje i proizvodnju jasne slike filtriranog i proživljenog svijeta! Sublimacijom suvremenog društva u kome živi, Atrakcija svoj izraz neminovno naziva progresivnim rock and rollom.
Pažljivo osmišljeni i unikatni nastupi sigurno su najveća atrakcija Atrakcije.“

Multietnička Atrakcija će nastupiti u četvrtak 24. studenog s početkom u 20 sati u zagrebačkom Boogaloo Clubu. Kao predgrupa će nastupiti mlada zagrebačka grupa Harrisonhorse koja svira zanimljivu eksperimentalnu kombinaciju alter, rock i metal glazbe. Cijena ulaznice iznosi 35 kn u pretprodaji i 45 kn na ulazu.

Ne propustite vidjet ovaj izuzetan band i još izuzetniji show.

Prije i nakon koncerta će vam alternativne hitove od The Strangles, Pixies, Pere Ubu,… do Discipline Kičme vrtit resident djevi Tomi Phantasma i Sasha The Cult.

Pretprodajna mjesta: Booaloo Club – Ulica grada Vukovara 68, Punkt 13 – Ilica 14, Kovač – Masarykova 14, Dirty Old Shop – Tratinska 22, Octopus – Gundulićeva 37, Dancing Bear – Gundulićeva 7, Rockmark – Berislavićeva 13, Maldoror – Lopašićeva 3.

www.myspace.com/multietnickaatrakcija

link za video spot “NLO”
http://youtu.be/bS-cZRSpkTU

Ček dis aut