Na kraju svemira w/ Hakuna Matata u Gjuri 2

Oglas

Na kraju svemira w/ Hakuna MatataVodič kroz galaksiju preporuča ovo kao najbolji tulum istočno od sazviježđa Vega!

12. travnja s početkom u 17 sati uputite vaš zvjezdani pogon na Medveščak 2 u klub Gjuro 2. Tamo će vas čekati niz predavanja, predstavljanje modernih tehnologija i znanstveno-fantastičnih udruga te naposljetku u 22h koncert grupe Hakuna Matata Krešimira Mišaka.

Osim predavanja, bit će u Gjuri i jedan posebni odvojak za ljubitelje društvenih igara na temu Svemirskih putovanja, te sajam gdje će izumitelji moći predstavljati svoje nove gadgete, vizionari svoje ideje, a znanstveno-fantastične udruge svoje programe i aktivnosti!

Posjetioci obučeni u svoje omiljene heroje mogu dobiti vrijedne nagrade poput karte za dvoje na romantično putovanje na Veneru, bocu finog Klingonskog vina i slično.

Cijena ulaznica: 20 kn do ponoći / 30 kn iza ponoći

Facebook event

 

Glavni program:

17: 00 h Svečano otvaranje

18:00 h TedTalk sa udrugama i inovatorima

Petominutna “brzinska predstavljanja” o modernim zbivanja na Hrvatskoj znanstveno-fantastičnoj i inovatorskoj sceni.
Nešto što je danas znanstvena-fantastika, sutra može postati stvarnost!

20:00 h predavanje Draga Plečka

Drago Plečko je hrvatski alternativac i istraživač rubnih znanstvenih disciplina. Diplomirao i magistrirao na PMF-u u Zagrebu. Za vrijeme studija počeo se zanimati za alternativnu medicinu, a izučava sustave mišljenja jogija i tibetanskih lama.

21:00 h Nagrade za najbolji CosPlay

CosPlay, skraćen od “costume play”, posebna je vrsta umjetnosti, kojoj se mnogi okreću samo u doba maškara. Riječ je o oblačenju i glumljenju fiktivnih likova iz fantastične i znanstveno-fantastične književnosti. Onima koji su najvjernije, najstrašnije i najatraktivnije CosPlayali tijekom tuluma, Gjuro 2 nagradit će vrijednim nagradama.

22:00 h Hakuna Matata

Grupa Hakuna Matata dobro je poznata zagrebačkoj publici po brojnim nastupima u klubovima po Zagrebu i okolici, a široj će javnosti biti zanimljiv podatak da je autor većine pjesama, pjevač i gitarist banda je Krešimir Mišak.

24:00 h Electronic music

Tulum se nastavlja i nakon Hakune Matate i to futurističkim zvucima elektroničke glazbe!
Neka sila bude uz Vas i na plesnom podiju!

 

press

Ček dis aut