Nakon 13 godina Mayales ponovo na stageu

Oglas

Od zadnjeg koncerta Mayalesa prošlo je dugih 13 godina, a nakon što su krajem prošle godine objavili hvaljeni povratnički album naziva ”2”, spremni su za svjetla pozornice. Zagrebačkoj publici 23. travnja pripremaju posebno iskustvo u intimnoj atmosferi kultnog KSET-a.

Mayales u ksetu

Prvi koncert održali su prije točno 20 godina dok smo zadnju priliku vidjeti ih na stageu imali 2000. godine na Porinu. Za ovogodišnji Porin nominirani su u čak tri kategorije i to za album godine, najbolji alternativni album te za produkciju albuma koju potpisuje Coco Mosquito – Coki iz Jinxa.

S novim albumom Mayales su svoj prepoznatljiv acid jazz zvuk ostavili iza sebe i zaplivali anternativnijim dream pop vodama s umjerenom dozom psihodelije. Do sada su već izbacili dva singla – Virual Baby i Ti dobro znaš kome pričam, a najavljuju i skori izlazak trećeg singla Toliko smijeha.

Koncertni repertoar biti će protkan novim pjesmama, a tko će se na pozornici naći uz Petra Beluhana i Vladimira Mirčeta saznat ćemo par dana prije samog koncerta.

Klub se otvara u 20 sati, a ulaznice možete nabaviti po pretprodajnoj cijeni od 30 kuna u Dirty Old shopu (Tratinska 18) i u KSET-u. Na dan koncerta ulaznica će koštati 40 kuna. Ne zaboravite na KSET-ovu iskaznicu!

 

Ček dis aut