Nakon Pistaccio metallic ludnice u Zagrebu, TBF dolazi u svoj rodni grad

clip_image001[5]

Nakon  spektakularnih  koncerata koje je TBF u sklopu  ‘ Pistaccio metallic ‘  turneje do sada je priredio u riječkoj Harteri i zagrebačkom Domu sportova , totalna ludnica i nezaboravan provod  očekuju sve koji u subotu, 19.11.  dođu u splitsku   Spaladium Arenu.  Članovi benda s nestrpljenjem očekuju svoj najveći nastup do sada u svome rodnom gradu, za koji se prema najavama, već traži karta više.

TBF svojim sugrađanima najavljuju najveći ‘pistaccio metallic’ trans do sada, koji garantiraju fenomenalnim live izvedbama velikih hitova sa aktualnog albuma kao što su„Mater“, „Veseljko“, „Uvik kontra“, „Grad spava“, „Dalmatino“ itd. ,   ali i dobro znanih ‘zimzelenih’ hitova,  poput  „Alles gut“, „Nostalgična“,  ”Fantastična”,  „Lud za njom“  i mnogih, mnogih drugih,  sve skupa uz svjetsku  produkcija –  veliki  video zid, animacije,  vrhunski razglas i rasvjetu . U svakom slučaju ovo je koncert koji ne smijete propustiti !!!

Da je to doista tako pročitajte u nekima od do sada objavljenih  komentara sa proteklih koncerata turneje:

”..danas je TBF, ako mene pitate, naš najveći rock ili pop-bend, kako vam je draže. Do savršenstva su doveli svoj osobni raperski groove, duhovito i ironično poigravanje suvremenim glazbenim trendovima. A već dugo im nema premca u preciznom oslikavanju našeg domaćeg zeitgeista.”

– Pavica Knezović Belan, Jutarnji.hr

”TBF su u subotu od Doma sportova napravile grotlo dobrih vibracija, a kad na Mladenovo »hvala lipa Zagrebe« plješću svi, pa i BBB-….- dobivamo jasniju sliku zašto su domaće sportske dvorane puno humanije mjesto kad se u njima održavaju rock koncerti, a ne sportski gladijatorski sukobi publike i momčadi »sjevera« i »juga«, koji na glazbenom terenu bezbolno spajaju upravo bendovi poput TBF-a.”

– Hrvoje Horvat, Vjesnik

”Danas je njihova lekcija aktualnija nego ikad: raste broj nezaposlenih, proglašavaju se stečajevi, približavaju se izbori… Svi koji su htjeli zanjihati se u ritmu dobro poznatih hitova, ali i nekih novih, došli su u zagrebački Dom sportova u subotu..”

ili

”Koncert je bio most u neko drugo mjesto. Posjetitelji nisu više bili u Domu sportova, bili su u Dalmaciji. Čula se glazba cvrčaka, šum mora, miris ribe sa roštilja…”

– Nikola Burčul, Muzika.hr

”RIJEKA Rijeka voli TBF. Ono što se zna već odavno, potvrđeno je i u petak navečer kada je popularna splitska šestorka ponovo napunila Harteru i iznova učvrstila status jednog od najpopularnijih, ako ne i najpopularnijeg domaćeg benda.”

Ivana Kocijan, Novi list

”I ovaj album TBF-a iznjedrio je jako puno hitova, a splitski reperi, ne sumnjamo, uživaju u uspjehu koji poluči svaki njihov novi hit.”

– Index.hr

”Ono što su obećali to su i ispunili. Splitski TBF briljirao je u zagrebačkom Domu sportova koji je bio premalen za sve one koji su Splićane htjeli čuti uživo..”

– t-portal

”..TBF je priredio još jednu feštu za pamćenje koju će pamtiti oko deset tisuća okupljenih obožavatelja. ”

hot.net.hr

”Pjesme koje su u kratko vrijeme postale hitovi, ‘Mater’ i ‘Veseljko,’ dokaz su kako su Splićani kao i mnogo puta do sad napravili odličan album kojeg nagrade neće zaobići.”

– Večernji list

”TBF kao prevencija boleština, kako onih tjelesnih, tako i onih duhovnih. Ultimativne galaksijske istine poput ‘Fata je Fata, al’ dvaput je dvaput’, ‘Šaka suza, vrića smija’, ‘Don’t worry abouta thing, ’causeeverylittlething’s gonna be all right’ okončale su subotnje druženje splitskih mastermindova i zagrebačke publike koja se nikako ne može zasititi, kako bi Gitak rekao, krasnih momaka The Beat Floa. Sreća, ljubav prema čovječanstvu, borba za bolje sutra i TBF. Amen!”

– Svjetlana Knežević, Soundguardian

Kako se očekuje velika gužva, pozivamo sve da dođu na vrijeme. Splitska Spaladium Arena otvoriti će svoja vrata u 20 sati, dok je koncert zakazan za 21 sat.

clip_image001

Ne zaboravite na nagradnu igru na službenoj stranici TBF-a na Facebooku, te u zadnji čas osvoji karte i upoznavanje benda prije splitskog koncerta.

Dakle, ako već nisi, uključi se na:

http://www.facebook.com/pages/TBF-Official-FanClub/313381382011333

Ček dis aut