Nastupite na COLAPIS Rock Festu!

colapis_front
Kao što ste već sigurno čuli od 18. do 20.06 2010. u Kamanju se održava prvi COLAPIS ROCK FEST koji će okupiti izvođače iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i BiH.

Nastao kao logičan slijed nakon odlično organizirane i posjećene serije koncerata, u rasponu od Hladnog piva do Laibacha, predstavlja želju organizatora, Udruge mladih 90-e i PD Vrlovka, da naprave festival ‘woodstock’ atmosfere u vrhunskom ambijentu uz Kupu koja je festivalu i posudila svoje latinsko ime Colapis.

Sudeći prema, do sada, potvrđenim imenima nije teško zaključiti da su namjere organizatora ‘ozbiljne’ i da će, ako ovako nastave i slijedećih godina, festival postati tradicionalan.

Na službenim stranicama festivala možete pročitati sve detalje oko izvođača, a MIXER.HR, kao jedan od medijskih pokrovitelja, također će donositi sve važne informacije oko ovog događanja.

A evo i jedne ekskluzivne informacije koje još nije objavljena na stranicama CRF-a.

Naime, osim glavne pozornice, pripremaju se još (čak) dvije pozornice(!).

Za sada ćemo vam samo odati dio tajne što će se dešavati na dodatnim pozornicama jer se i portal MIXER.HR uključio u izbor 3 izvođača koji će dobiti šansu za predstavljanje na festivalu.

Kako do nastupa na festivalu? Svoju prijavu, koja mora sadržavati biografiju banda, dvije fotografije i video link (youtube, vimeo, myspace…), pošaljite na colapis_mix@mixer.hr do 10.06.2010. u 23:55 sati kada ćemo objaviti tko je izborio nastup na CRF-u.

Zašto video snimka? Želimo vidjeti izvođače u akciji, a što je još važnije i publika vas mora vidjeti u akciji jer upravo ona svojim glasovanjem na MIXER.HR odlučuje o vašoj ‘festivalskoj sudbini’!

Vaše prijave, koje možete početi pripremati i slati već danas, biti će dostupne publici na portalu u roku od 24 sata od dospijeća prijave na mail, a službeno glasovanje počinje 01.05.2010. u 0:01 sati.

Dakle, bez obzira što vremena za prijavu ima dovoljno, nemojte čekati do zadnjeg trenutka jer smanjujete svoje šanse da vas publika odabere za nastup.

Iskoristite svoju priliku i nastupite na COLAPIS ROCK FEST-u uz imena kao što su Kawasaki 3p, Pankrti, Let3, Adastra, Belfast Food, Vatra, Partibrejkers, Ramirez, Lačni Franz, Zabranjeno pušenje i Dubioza kolektiv.
Ček dis aut