Naturalna Mistika u Mastersu

naturalna_mistika_mastersJako nas veseli što vas u četvrtak 18. travnja,  2013. možemo pozvati u Masters na koncert legendarnog cover roots reggae benda Naturalna Mistika. Na ovaj događaj čekamo već više od dvije godine, od kada su legendarni bubnjar Boris Leiner (Haustor, Azra, Vještice, Šo! Mazgon, Leiner i Hrnjak…) i pjevač Ivan Ivoš Iči nakon druge duge pauze ponovo okupili ovaj bend vrhunskih glazbenika. Uživati u Naturalnoj mistici u intimnoj atmosferi Mastersa, toplog doma reggae glazbe… Zvuči kao san. I bio je san! San koji će se ostvariti 18. travnja, 2013.

Mistika upravo slavi tridesetu godišnjicu postojanja jer je osnovana daleke 1983. godine, na zagrebačkoj Likovnoj akademiji. Od onda svira legendarne (sve nešto legendarno, ali kad je doista tako) stvari Boba Marleya i njegovih Wailersa, Jimmyja Cliffa, Petera Tosha, Inner Circla pa sve do Grace Jones i Specialsa. Bend je u ovom posljednjem sviračkom zaletu pružio petnaestak koncerata, a svirao je i na festivalu Seasplash 2011. godine (izvanredno je toplo primljen od publike). Nadamo se da će nakon koncerta u Mastersu bend krenuti u pohod i na ostale „klasične“ zagrebačke reggae prostore poput Kseta, Medike i Močvare pa da će time današnja hrvatska reggae scena napokon potpuno prigrliti svoje najiskusnije članove.

Kako bi užitak bio potpun, za ovaj ćemo koncert prodati samo 80 karata. Cijena će biti 30 kn, a možete ih nabaviti i u pretprodaji u klubu. Jedva čekamo da u toploj atmosferi Mastersa s vama doživimo roots reggae svirku glazbenika koji su ostavili (i još uvijek ostavljaju) velik trag ne samo na našoj reggae sceni nego općenito na glazbenoj sceni naše i susjednih nam država.

Ovaj događaj zajedničkim snagama rade:

Reggae utorak u Mastersu

DUBai
Hokus Pokus

Reggae.hr
www.reggae.hr

Trip to Zion
www.facebook.com/trip2zion

press

Ček dis aut