NENO BELAN i Fiumensi – koncert za Valentinovo

belan

Neno Belan i Fiumensi  i za nadolazeće  Valentinovo 2012. , najavljuju veliki koncert za zaljubljene, koji će se održati 11.02.2012. u Dom sportova.

Nakon rasprodanih koncerata u Tvornici prije dvije godine i velikog uspjeha u također rasprodanoj maloj dvorani Doma sportova za Valentinovo ove godine, Neno i Fiumensi, spremni su ponovo prirediti najromantičniji koncert sezone, koje će i ovoga puta začiniti velikim Neninim ljubavnim baladama kao što su  ‘Bambina’, ‘Divojka s juga’, ‘Ostani uz mene’, ‘Dugo toplo ljeto’, ‘Zar više nema nas’, ‘Srce od leda’, ‘Kiša’ i mnogi mnogi drugi…

Vrhunski glazbeni spektakl je zagarantiran, a osim dobro poznatih hitova, Neno će zasvirati i nekoliko novih, sa kojima je u međuvremenu osvojio domaći eter. Bit će to prigoda da uživo čujete pjesmu ‘Nedir nad morem plavim’, sa kojom je nastupio na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama, kao i novi hit   ‘Oceani ljubavi’ koju je predstavio ove godine na Večerima Dalmatinske Šanone u Šibeniku i sa kojom je osvojio prvu nagradu stručnog žirija.

U svojih devet nastupa na Večerima Dalmatinske Šansone Neno je do sada osvojio preko trideset raznih nagrada, kao najnagrađivaniji kantautor, pa je stoga odlučio da na jednom albumu sakupi sve pjesme sa ovog festivala, koje su redom postajale hitovi.

Tako ćemo se sada, po prvi puta na jednom izdanju, naći hitovi kao što su ‘Galeb’, ‘Divojka sa juga’, ‘Srce od leda’, ‘Zar više nema nas’ (duet sa Massimom), ‘Rijeka snova’, ‘Kad plima se diže’, ‘Kiša’ i ‘Oceani ljubavi’.

Album će se u prodaji naći do kraja godine, a do tada zapamtite novi datum velike fešte za zaljubljene uz Nenu i Fiumense 11.02.2012. u Domu sportova .

Ček dis aut