Nina Romić promovira treći album

Promocija trećeg albuma „Stablo“ kantautorice Nine Romić, koji je sniman prošle zime u MM centru, u suradnji s Muzičkim salonom SC-a, održat će se 19. svibnja u MM centru s početkom u 21 sat. Ulaznice po cijeni od 30kn možete kupiti isključivo na blagajni &TD-a na dan koncerta, dva sata prije početka, odnosno od 19 sati.

Ninu Romić nazivali su draguljem i pionirom novije kantautorske scene; uspoređivali je s Jadrankom Stojaković; glazbu su joj nazivali minimalističkom, svježom, melankoličnom ali zapravo su glavne odlike Ninine muzike beskompromisni pristup onome što iskreno voli. Indie, folk, psihodelija… pravci su uz koje njezine pjesme postaju životnije, šarenije i zanimljive. Ostavljajući iza sebe dva albuma „Daljine“ i „Ptice“ Nina Romić okrenula se novom albumu kojem je dala ime „Stablo“ tražeći i pronalazeći inspiraciju u životu koji nas okružuje, prirodi, malim stvarima, nostalgiji, ljubavi…

I ponovo je pokazala jedno drugačije lice. Najvećim dijelom to je zasluga ljudi koji je okružuju, benda kojeg čine: Frederic Lanz (klavir, klavijature, harmonika), Petar Cvahte (bubanj) i Ivica Antunović (bass gitara); te Marka Mrakovčića koji je snimao i producirao album i Ivane Lulić koja na dijelu materijala otpjevala prateće vokale.

Ček dis aut